Trailerul de debut al State of Decay: Year-One Survival Edition arată uciderea zombilor în full HD

Jocul exclusiv de supraviețuire cu zombi pentru Xbox/PC a primit un trailer de debut palpitant, compus în întregime din imagini din joc. State of Decay: Year-One Survival Edition include toate DLC-urile lansate pentru Xbox 360, pe lângă noi arme, vehicule și personaje și va fi lansat pe 28 aprilie.

Vezi trailerul aici!

Stare deplorabilă a fost apreciat pentru accentul pus pe survivalism - care ia forma de bază și de gestionare a resurselor, și decese permanent de caractere care pot fi redate.

Dezvoltatorul jocului, Undead Labs, are un acord de publicare cu mai multe titluri cu Microsoft, care include un joc multiplayer cu mult timp în dezvoltare (probabil multiplayer masiv) axat pe State of Decay. De la început, Undead Labs a fost foarte orientat către comunitate, primind feedback direct prin forumurile site-ului lor cu privire la dezvoltarea și direcția viitoare a francizei. Studioul este format din veterani din industrie și a fost fondat de Jeff Strain, un fost dezvoltator Blizzard care a lucrat la Arena.NET și a fost programatorul principal pentru MMO-ul de succes World of Warcraft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Debutul trailerului a fost însoțit de această declarație pentru Xbox Wire:

„Poți vedea ceva puțin neobișnuit la acest nou trailer pentru State of Decay: Year-One Survival Edition. Ei bine, pe lângă faptul că toate sunt imagini reale din joc. (Tot ceea ce vezi este ceva pe care jucătorii îl pot experimenta singuri). Toate celelalte citate sunt preluate din comunitatea noastra de jucatori.

Asta pentru că comunitatea a fost inima State of Decay de la început. Feedbackul și evanghelizarea dvs. au făcut jocul ceea ce este astăzi, iar dvs. jucați un rol major în ceea ce vom merge în viitor. Multe dintre caracteristicile găsite în Yose care fac jocul plăcută pentru jucătorii noi pot fi urmărite înapoi la schimbarea sugerată de jucători din statul original al Decay.

De aceea există de multe cadouri pentru persoanele care aleg să facă upgrade, cum ar fi o reducere de 33%, eroul exclusiv Gurubani Kaur și armele sale speciale și caracteristici precum capacitatea de a transfera jocurile salvate de pe Xbox 360 pe Xbox One.

A vedea reacția comunității la un joc este un punct culminant pentru orice dezvoltat, dar mai ales pentru Undead Labs. La PAX South și la PAX East acum câteva săptămâni, am putut să vă vedem jucând jocul. Ca întotdeauna, am venit acasă însuflețiți. Putem promite o mecanică reînnoită și o grafică îmbunătățită, dar la emisiunile pe care le-am urmărit, ești entuziasmat de câte bine s-a simțit totul și de cât de frumos arăta totul. Adăugarea de arme la joc este distractiv, dar cel mai bine este să vă bucurați în timp ce jucătorii sculptează zombi cu noi cuțite. Și nimic nu este mai bun decât să auzi despre cum se simte jocul din nou de oameni în măsură să știe. Vă mulțumim pentru că ne-ați împărtășit timpul, pasiunea și feedbackul."

State of Decay este unul dintre cele preferate mele personale din era 360 și mă voi alătura multor fani cu un upgrade la Year-One Survival Edition la sfârșitul lunii aprilie. Cu E3 chiar după colț, s-ar putea să auzim mai multe despre viitorul State of Decay mai devreme decât mai târziu.

Sursa: Xbox Wire

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here