State of Decay 2: Juggernaut Edition adaugă jocul încrucișat Steam și imagini mai bune (actualizare)

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • State of Decay 2 este un joc de supraviețuire popular pe Xbox One și Windows 10.
  • O listă pentru joc a fost văzută pe Steam cu multe luni în urmă.
  • State of Deca 2 primește Steam și joc în alte cruci cu Juggernaut Edition.
  • Îl puteți juca prin Xbox Game Pass.

Actualizat 13 martie 2020: Noua versiune este acum disponibilă pe toate platformele, inclusiv pe Epic Games Store.

Astăzi, Undead Labs – acum parte a Xbox Game Studios – a anunțat State of Decay 2: Juggernaut Edition. Include o serie de apariție, în afară de remedieri de erori, cum ar fi stabiliti grafice, joc încrucișat, noi arme de corp la corp, mecanici mai bune de stealth și multe altele.

Echipa a postat urmatorul mesaj pe site-ul jocului, dar a fost eliminat rapid. city ​​citi o versiune prescurtă mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Astăzi, suntem încântați să anunțăm State of Decay 2: Juggernaut Edition, o versiune extinsă și vă puteți îngriji pe State of Decay 2 și adaugă o mulțime de conținut nou și au fost atât pentru jucătorii veterani, cât și pentru cei noi. Cel mai bine, acesta este un upgrade gratuit, automat pentru toți proprietarii existenți ai State of Decay 2, inclusiv toți membrii Xbox Game Pass... Am creat o nouă hartă a lumii deschise pe care jucătorii să o exploreze într-un oraș accidentat de exploatare forestieră numit Providence Ridge și am reconstruit complet experiența post-tutorial pentru a-i învăța mai bine pe jucători fațetele cheie ale jocului State of Decay 2. Există, de asemenea, o nouă categorie de arme grele de corp la corp care răsplătesc îndemânarea și reacționarea jucătorului, o gamă largă de acțiuni grafice, iar eschivarea și stealth sunt acum împărțite în comenzi separate, ca parte a unei scheme de control. De asemenea, am remediat zeci de erori de misiune și de joc pentru a o experiență mai toți jucătorii, am remediat pentru a asigura experiența audio, muzică suplimentară care dublează suma totală din joc și multe altele... dacă obțineți deja Daybreak, Heartland sau ați doritonat Ultimate Edition a State of Decay 2, vă trimitem câteva cadouri exclusive în joc care nu vor fi disponibile în altă parte... lansarea pentru prima dată pe Steam cu redare încrucișată pe toate platformele... Abia așteptăm să vi-l împărtășim... 13 martie.

Undead Labs a lansat și un trailer palpitant cu anunțul ediției Juggernaut. Îl arunca o privire mai jos.

Ești încântat de această versiune actualizată a State of Decay 2? Anunță-ne.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu jocul, State of Decay 2 este un joc multiplayer în cooperare care vă obligă să supraviețuiți în urma unei apocalipse zombie. Jucătorii trebuie să lucreze împreună, să construiască baze și să formeze comunități dacă doresc să supraviețuiască în acest tărâm ostil.

Cel mai bun

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste sau sută de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here