Starfield este exclusiv exclusiv pentru Xbox Series X|S și PC

Sursa: Bethesda

Ce trebuie sa stii

  • Trailerul Starfield prezentat în timpul Xbox E3 2021 a confirmat că jocul va fi exclusiv pentru Xbox Series X, Series S și PC.
  • Acesta răspunde la întrebarea pe care mulți și-au pus-o, și anume dacă Starfield ar fi cu adevărat exclusiv pentru ecosistemul Xbox.
  • Starfield se va lansa pe 11 noiembrie 2022.

Potrivit trailerului Starfield care a apărut înaintea Xbox E3 2021 prin The Washington Post, viitorul nou IP Starfield al lui Bethesda va fi oficial o exclusivitate pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PC-uri. Acest lucru este semnificativ, deoarece mulți fani s-au întrebat dacă Starfield (precum și alte jocuri Bethesda viitoare) vor fi sau nu exclusiv pentru ecosistemul Xbox.

Este incitant să vezi un titlu exclusiv masiv precum Starfield care vine pe Xbox și este, de asemenea, incitant să te gândești că și alte jocuri Bethesda, precum The Elder Scrolls VI, ar putea fi exclusiv pentru Xbox. Jocul vizează o fereastră de lansare pe 11 noiembrie 2022 și reprezintă strategia Microsoft de a cuceri jucătorii cu exclusivități de mare profil, alături de Halo Infinite și Forza Horizon 5. Având în vedere că Sony a dominat această parte a pieței de câțiva ani încoace, este interesant să văd Xbox începe să riposteze.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce părere aveți despre noul trailer Starfield și despre vestea că va fi exclusiv pentru Xbox și PC? Anunță-ne. Personal, sunt interesat să văd mai multe despre cum este jocul lui Starfield în viitor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here