Starfield ar putea viza o dată de lansare pentru Q1 2022, potrivit unui nou raport

Sursa: Bethesda

Ce trebuie sa stii

  • Starfield este un viitor RPG SF pentru un singur jucător de la Bethesda Game Studios, care face parte din Microsoft.
  • Jurnalul de jocuri Jeff Grubb a confirmat unele speculații anterioare că Starfield ar putea atinge o fereastră de lansare în Q1 2022.
  • Grubb a mai raportat recent că Starfield va fi exclusiv pentru platformele Microsoft Xbox și Windows PC.

În weekendul trecut, am oferit un raport de greutate mare a industriei Jeff Grubb, „confirmând” fapt că Starfield este într-adevăr exclusiv pentru platformele Microsoft Xbox și Windows PC. Au existat, de asemenea, o serie de noi capturi de ecran scurse, care se presupune că ar fi din 2018, alături de șoapte că Starfield ar putea lansa mai devreme decât se așteaptă. Jocuri cam amuzante Blessing Adeoye Jr. și Jeff Grubb de la VentureBeat și-au pus numele într-un alt raport major Starfield, care detaliază fereastra de lansare a jocului.

Se pare că Starfield ar putea viza o dată de lansare în Q1 2022, reluând zvonuri similare de pe net că viitorul RPG SF este mai aproape decât ne-am așteptat altfel.

Detaliile provin dintr-un schimb între Grubb și Adeoye Jr, Grubb confirmând într-un tweet speculații anterioare despre Kinda Funny Games Cast că jocul vizează o fereastră de lansare în Q1 2022.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Au existat câteva zvonuri anterioare la începutul anului că jocul vizează o fereastră de lansare a Sărbătorilor 2021. Nu este în afara tărâmului posibilității ca date să fi fost ușor depășită, având în vedere pandemie în.

@BlessingJr Ai dreptate cu privire la data lansării Starfield.

— Jeff Grubb (@JeffGrubb) 17 mai 2021

Se știu foarte puțin despre Starfield, în afară de ceea ce putem avea câteva din capturi de ecran neverificate. Jocul pare că ar putea avea o construcție personalizată de navă spațială, plasată într-o lume deschisă SF vastă, extraterestră. Știm că joc de rol pentru un singur jucător, construit pe o versiune a unui motor de creație al Bethesda, folosit celebru în francizele Fallout și Elder Scrolls. Ne aşteptăm ca jocul să ajungă şi la Xbox Game Pass la lansare, întărind valoarea serviciului de noroc neîncetat de la Microsoft, alăturându-se streamingului în cloud xCloud alături de aceste jocuri.

În ciuda faptului că directorul de joc, Todd Howard, a descris jocul ca fiind „de „generația următoare” în trecut, există șanse decente să fie și un titlu de generații diferite. Există un deficit continuu de cipuri, ceea ce face accesul la consolele Xbox Series X și Series S de nouă generație dificilă. În plus, xCloud se bazează în continuare pe arhitectura Xbox One, ceea ce înseamnă că ar avea nevoie de versiunea Xbox One pentru a se alătura componentelor serviciului de streaming în cloud a Xbox Game Pass.

Având în vedere calitatea de succes a jocurilor anterioare ale lui Bethesda, este corect să presupunem că Starfield ar putea deveni unul dintre cele mai bune jocuri Xbox de până acum, dar nu vom ști cu siguranță până când nu vom pune mâna pe miticul. titlu. Dacă Starfield se lansează în trimestrul I 2022, există șanse mari ca acesta să întrerupă acoperirea în timpul prezentărilor digitale E3 2021 din iunie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here