Star Wars: Squadrons Requisition ghid,

Sursa: EA

Indiferent dacă zburați pentru a apăra o flotă a Noii Republici sau atacați ca Imperiu, este important să vă aveți avionul de luptă. Star Wars: Squadrons are două tipuri de monedă, dar doar una dintre ele este folosită pentru upgrade-uri de luptători stelare. Celălalt este folosit pentru articole cosmetice. Din fericire, nici una dintre aceste monede nu este blocată într-o vitrină, cu tot ce se poate câștiga în joc. Tot ce trebuie să faci este să joci multiplayer sau să-ți crești profilul. Pentru a profita la maximum de luptătorii tăi stelari în luptă, trebuie să câștigi puncte Requisition.

O, galaxie pleacă

Star Wars: Squadrons

5v5, Empire vs. Noua Republică

Star Wars: Squadrons este un nou simulator de luptători stelari creat de EA Motive. Sari într-un X-Wing pentru a înfrunta o echipă de Tie Fighters sau asigură-te că rebelii cunosc puterea Imperiului!

 • 40 USD pe Amazon
 • 40 USD la Microsoft

Ce sunt rechiziții în Star Wars: Squadrons?

Sursa: Windows Central/Jared Eden

Rechiziția este o monedă în Star Wars: Squadrons care poate fi folosită pentru o bună upgrade-uri pentru luptătorii tăi. Upgrade-urile includ sisteme de arme primare, auxiliare, motor, scut și multe altele. Fiecare dintre aceste subsisteme suplimentare poate schimba drastic modul în care zboară luptătorul și chiar modul în care lupți cu inamicul. De exemplu, vă poate schimba X-Wing de la a fi un simplu luptător într-un distrugător de nave capitală cu tun ionic.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Indicatorul punctului de solicitare este întotdeauna în colțul din dreapta sus al ecranului atunci când vă aflați în meniul principal sau în meniul de upgrade. Indicatorul arată ca o cutie mică cu un cerc în centru. Alături de indicatorul Requisition este ceaaltă monedă pentru Star Wars: Squadrons numită „Glory”, folosită numai pentru upgrade-uri cosmetice.

Unde cheltuiesc punctele de solicitare?

Sursa: Windows Central/Jared Eden

Există două domenii esențiale de luat în considerare înainte de a cheltui punctele de rechiziție. The activ componente, iar pasiv componente. Aruncă o privire în fiecare zonă și vezi ce este disponibil pentru a fi găsit. Recumpărați că anumite subsisteme pot fi transmise la luptători cu același subsistem. X-Wing și Tie Fighter au o mulțime de componente similare cu luptătorii următori de partea lor. De exemplu, prin deblocarea tuturor componentelor motorului pentru X-Wing, deblocați toate motoarele disponibile pentru Y-Wing, A-Wing și U-Wing. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. pentru a completa rapid ceea ce este nevoie în mai multe domenii.

 • Componentă activă

  • Armele primare
  • Auxilar dreapta
  • Auxilar stânga
  • Contramăsuri
 • Componente pasive

  • Scuturi
  • Hull
  • Motor

În mod ideal, să vă echilibrați punctele de chiziție, astfel încât să puteți avea încărcături viabile și pentru luptări dvs. Deși poate depinde și de modul de joc pe care îl joacă. De exemplu, cu modul de joc Dogfight, poate să vă concentrați pe manevrabilitate, vite și să apărați înainte de a arunca în componentele ofensive. Dacă nu puteți menține un luptător stelar în vizor sau nu puteți depăși manevra pentru a rămâne în viață, este posibil să aveți dificultăți în a învinge inamicul atunci când sunteți în ofensă. Cu modul de joc Flota Stelară, veți avea nevoie de un echipament mai echilibrat pentru a vă concentra atât pe luptători, cât și pe navă capitală în același timp.

Cum câștigă mai multe puncte de solicitare?

Sursa: Windows Central / Russell Holly

O excelentă de a te obișnui cu jocul Star Wars: Squadrons și de a debloca componente cu Requisitions este să folosești X-Wing sau Tie Fighter în multiplayer. Deoarece sunt cei mai echilibrați luptători dintre ambele părți, ei oferă o modalitate de utilizare a unei deblocări mai multe componente ale luptătorilor. De asemenea, puteți să vă scufundați în Povestea, care este o altă modalitate grozavă de a învăța totul despre controlul luptătorului dvs. stelar.

Din fericire, în Star Wars: Squadrons, puteți juca aproape orice mod de joc și puteți obține puncte de rechiziție. Câștigă un meci sau treci de nivel pentru a le obține în continuare. Duce-te în modul de joc luptă între câini sau du-te cap în cap în AI Fleet Battles dacă nu ești pregătit pentru a juca clasat. Odată ce ați stabilit toate punctele de solicitare, testați-vă noile upgrade-uri în modul de practică. testa sistemele de arme împotriva unei corvete inamice sau puteți alerga la mănușă și puteți testa viteza.

Amințiți-vă, faceți un zbor de antrenament sau două înainte de a porni în multiplayer. Verificați-vă încărcările și alocați acele puncte de solicitare. Succes, pilot, și fie ca forța să fie cu tine (sau nu, depinde de ce parte te afli).

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here