Star Wars: Knights of the Old Republic Remake returnează un RPG legendar pe PC

Sursa: Sony Interactive Entertainment | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • Războiul Stelelor: Cavalerii Vechii Republici este unul dintre cele mai legendare jocuri de rol clasic, spunând o poveste din Războiul Stelelor de mii de ani în trecut.
  • S-a zvonit de multă vreme un remake sau remaster al RPG-ului favorit, dar acum a fost confirmat la PlayStation Showcase 2021.
  • Sony, Aspyr și Lucasfilm Games lucrează împreună pentru a crea Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, o reconstrucție completă a originalului.
  • Jocul vine pe PC și PS5 ca lansare exclusivă a consolei, cu o potențială lansare pe Xbox Series X|S în viitor.

Unul dintre cele mai răspândite zvonuri de jocuri din ultimii ani pentru fanii Războiului Stelelor a fost șoaptele unui remaster pentru Star Wars: Knights of the Old Republic. RPG-ul Star Wars din 2003 este adesea considerat unul dintre cei mai mari RPG-uri din toate timpurile, iar o remasterizare a clasicului a fost solicitată de multă vreme de fani. Astăzi, în timpul PlayStation Showcase 2021, Sony Interactive Entertainment, Lucasfilm Games și Aspyr au confirmat că lucrează împreună pentru a crea Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, o reconstrucție completă a originalului, cu multe aspecte la fiecare aspect.

Deși nu avem o dată de lansare momentan (proiectul este aparent foarte devreme în dezvoltare), Star Wars: KOTOR Remake are loc oficial și vine pe platformele PC și PS5. Titlul a fost anunțat ca o exclusivitate pentru lansarea consolei PS5, ceea ce înseamnă că nu va fi lansat pe Xbox imediat. Cu toate acestea, o lansare viitoare pe Xbox Series X|S nu este complet exclus, deși jucătorii ar putea fi nevoiți să aștepte puțin pentru a o vedea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aspyr și Lucasfilm Games au organizat un interviu împreună pentru a discuta despre readucerea vieții a Star Wars: KOTOR cu acest remake, dezvăluind detalii suplimentare despre joc. Echipa de la Aspyr care lucrează la remake se mândrește cu o listă lungă de acreditări și pedigree, mulți fiind dezvoltatori RPG „AAA” experimentați sau chiar dezvoltatori care au lucrat la titlul original. Aspyr și Lucasfilm lucrează pentru a Star Wars: KOTOR de bază cu tehnici și tehnologie moderne, păstrând în același timp ceea ce a făcut ca originalul să fie special (inclusiv povestea care se învârte în jurul terifiantului Revan).

Dacă Aspyr poate oferi un remake fidel și semnificativ al Războiului Stelelor: Cavalerii Vechii Republici, care este o comandă de înțeles în sine, am putea să nu uităm la unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC pentru fanii jucători originali și RPG din general. Totuși, se pare că avem o așteptare lungă, deoarece proiectul este încă relativ devreme.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here