Star Wars: Knights of the Old Republic Remake pentru PC — Tot ce trebuie să știți

Sursa: Sony Interactive Entertainment | YouTube

În timpul PlayStation Showcase din septembrie 2021, spectacolul s-a deschis cu un anunț uriaș: un remake al Star Wars: Knights of the Old Republic este pe drum și este construit pentru PlayStation 5 și PC. Jocul este dezvoltat de Aspyr, Sony Interactive Entertainment oferind investiții și suport suplimentar.

Sunt primele zile acum, dar este deja clar că, dacă este tratat bine, acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune jocuri pentru computer disponibil. Iată tot ce știm despre viitorul remake Star Wars: Knights of the Old Republic până acum.

Sari la:

  • Ce este?
  • Vezi câteva trailere
  • Cum este jocul?
  • Este exclusiv PS5??
  • Când este data lansării?

Acesta este Star Wars: Knights of the Old Republic Remake?

Sursa: Aspyr

Star Wars original: Knights of the Old Republic (sau KOTOR) a fost dezvoltat de BioWare și lansat în 2003 pentru Xbox și PC. Acesta spune povestea lui Darth Revan și Darth Malak, doi lorzi Sith care strâng o armadă pentru a distruge Republica, cu 4.000 de ani înainte de evenimentele din cele nouă filme principale Star Wars. Un război complet Sith-Jedi izbucnește, iar galaxia este aruncată în tumult. O continuare numită Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords a fost dezvoltată de Obsidian și lansată în 2005.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Povestea a fost apreciată de critici, iar jocul este adesea citat drept unul dintre cele mai bune jocuri de rol din toate timpurile, cu o scriere inteligentă, răsturnări ale intrigii și personaje memorabile.

În jocul original, jucătorii o puteau personaliza persoană alegând un bărbat sau femeie și învățând puteri distincte ale Forței. Deoarece este un joc de rol pe rând, jucătorii pot alege, de asemenea, cum să ia decizii și dacă s-ar alinia sau nu cu părțile întunecate sau luminoase ale Forței. O echipă zdrențuită de personaje completează petrecerea, inclusiv Jedi Bastila Shan, care a fost exprimat de Jennifer Hale. Se confirmă că Hale se întoarce pentru remake și chiar oferă narațiunea pentru trailerul teaser.

„Pot confirma că aceasta este Jennifer Hale. Cu toții ne gândim la lumea lui Jennifer. Este un talent uimitor și a revenit imediat în rolul Bastilei când a venit să nu ajute cu trailerul de teaser", spune Ryan Treadwell, producător principal la Aspyr. „Cred că veți vedea alte voci familiare revenind, dar asta este probabil la fel de profund pe câte sau vom continua acum."

Star Wars: Knights of the Old Republic este dezvoltat de Aspyr cu informații despre Disney și Lucasfilm Games. Aspyr este un studio din Texas care s-a ocupat anterior de remasterizări ale numeroaselor jocuri. Acesta este cu siguranță cel mai mare proiect la care Aspyr a lucrat până acum, în buget și în amploare. Aspyr s-a angajat pentru a lucra la acest joc, angajând dezvoltatorii care pot lucra la jocuri de rol modern, precum și o parte din echipa care a lucrat la versiunea originală a Star Wars: Knights of the Old Republic.

Potrivit dezvoltatorilor de la Aspyr, vorbind pe PlayStation Blog, ideea din spatele acestui remake este de a face un joc plin de inovație, în același timp „rămânând fidel poveștii sale venerate.„De asemenea, jocul este prezentat ca fiind prieteni atât cu veteranii seriei, cât și cu noi veniți.

Jocul este, de asemenea, foarte devreme în dezvoltare chiar acum și este denumit „o întreprindere extraordinară”."

Războiul Stelelor: Cavalerii Vechii Republici Remake remorci

Trailerul inițial a fost dezvăluit în timpul PlayStation Showcase din septembrie 2021, pe care îl puteți vedea mai jos:

Teaserul este scurt, dar marchează revenirea mereu iconicului Darth Revan, un Lord Sith preferat de fani.

„Revan arată foarte bine”, spune Orion Kellogg, producător executiv la Lucasfilm Games. „Nu putem uita asta."

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake de joc

Sursa: Aspyr

În acest moment, nu este clar cum va fi modul de joc din Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. Jocul original folosește un joc pe rând, bazat în mare parte pe un sistem D20. Având în vedere accentul pus de dezvoltatori asupra transformării acestuia într-un joc de rol modern (RPG), pare foarte posibil ca jocul pe rând să fie abandonat în favoarea unei abordări mai mult de acțiune-RPG.

Aspyr spune că construiește acest joc „pentru o nouă generație cu tehnologie, funcții, imagini și multe altele moderne."Va trebui să așteptăm să vedem până unde merge aceste schimbări.

Este Star Wars: Knights of the Old Republic Remake sau exclusivitate PS5?

Star Wars: Knights of the Old Republic este o exclusivitate pentru lansarea consolei PS5, ceea ce înseamnă că va fi disponibil și pe PC la lansare. Alte console precum Xbox Series X și Xbox Series S vor primi probabil jocul când va încheia perioadele de exclusivitate.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake este o exclusivitate a consolei PS5 cronometrată datorită investiției pe care Sony o pune în joc. Versiunea PS5 a jocului pare să fie publicată de Sony Interactive Entertainment.

„A avea SIE la bord a fost fantastic”, spune Kellogg. „Ei nu ajutam pe toți să navigăm în acest spațiu și să navigăm hardware-ul cu o pistă interioară de vârf."

Care este data de lansare a filmului Star Wars: Knights of the Old Republic Remake?

Sursa: Aspyr

În acest moment, Remakeul Star Wars: Knights of the Old Republic nu are o dată de lansare sau chiar o fereastră vagă de lansare. Potrivit dezvoltatorilor, este destul de clar că jocul este la începutul dezvoltării, așa că sperăm vom avea o idee mai bună despre când va fi lansat în viitor.

Fii gata

Card cadou PlayStation Store

Ușor de stocat

Cardurile cadou PlayStation sunt o modalitate ușoară de a obține monedă pentru jocuri, suplimente, teme și multe altele din PlayStation Store. De asemenea, vin într-o mare varietate de denumiri și puteți aproviziona jocuri PS5.

  • De la 10 USD la Amazon
  • De la 10 USD la Best Buy
  • De la 20 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here