Star Wars Jedi: Fallen Order - Cum să-l învingi pe Oggdo Bogdo în dificultatea Jedi Grandmaster

Star Wars Jedi: Fallen Order este un joc pentru Xbox One, PC și PlayStation 4 care include explorarea și multe lupte asemănătoare Dark Souls. Există o mulțime de șefi provocatori în joc, dar un Oggdo Bogdo ascuns pe Bogano este unul dintre cele mai rele. Este o creatură masivă asemănătoare unei broaște, care se aruncă asupra ta din nou și din nou.

Din fericire, există o modalitate grozavă de a învinge creatura. Trucul este să radi 33 până la 50% din sănătatea lui Oggdo Bogdo atacându-l din aer. În loc să intri în tuneluri, ar trebui să mergi acolo unde este parcata nava spațială și să sari într-una dintre găurile uriașe care duce la bârlogul creaturilor. Următorul videoclip vă arată exact ce trebuie să faceți.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a evita loviturile lui Oggdo Bogdo, ar trebui să te eschivezi la dreapta în loc de la stânga. Acest lucru vă va permite întotdeauna să nu fiți lovit. Oggdo Bogdo trebuie să te iubească doar de două ori și apoi va trebui să reapari.

Versiunea Xbox One X are un mod 1440p 30 de cadre pe secundă (FPS) și un mod 1080p 60 FPS. Pentru a înăspri controalele, ar trebui să activați opțiunea Performanță. Sper că acest ghid te-a ajutat dacă te-ai chinuit să dobori această fiară înfricoșătoare.

Găsiți Forța

Star Wars Jedi: Fallen Order

Nu ieși în evidență

Star Wars Jedi: Fallen Order este primul joc de acțiune Star Wars bazat pe povești de la EA, după evenimentele din Star Wars: Revenge of the Sith. Din faima Respawn Entertainment din Titanfall și Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order va fi o experiență de neratat.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Microsoft Store

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here