Star Wars Battlefront II va primi modul „Capital Supremacy” pentru 40 de jucători

Star Wars Battlefront II este un shooter multiplayer la persoana întâi și a treia de la DICE — un studio EA. În ultimul an, a primit o serie de actualizări care au adăugat tot mai mult conținut jocului. Cu toate acestea, unele dintre cele mai spectaculoase confruntări pot fi în fața noastră. Astăzi, compania a anunțat un nou mod numit „Capital Supremacy” care include până la patruzeci de jucători.

EA a oferit o descriere detaliată a modului împreună cu modul de joc. Citi mai jos fragmente din cea mai recentă Transmisiune comunitară.

Pe lângă anunțul că mai mult conținut din Clone Wars va pe Star Wars Battlefront II la EA Play 2018 a fost confirmată că va veni și un nou mod de joc la scară largă... Scopul Capital Supremacy este de a câștiga bătălia planetară, de a obține acces la echipele adverse Capital Ship și de a o distruge. Când te implementezi pentru prima dată într-un joc de Capital Supremacy, vei începe din partea planetei. De aici va trebui să preia controlul asupra mai multor Posturi de Comandă care sunt împrăștiate în jurul planetei. Alegeți cu grijă, deoarece în timp ce nu capturați un post de comandă, echipa adversă va face și ea același lucru. După îmbarcarea în transporturi, echipa ta va începe asaltul asupra navei capitale a echipei adverse. De aici, va trebui să setați mai multe taxe cronometrate pe navă. Dacă ai reușit să distrugi nava capitală, jocul se va încheia și echipa ta va fi desemnată câștigătoare. Dacă ajungi pe nava capitală inamică, dar nu reușești să distrugi, bătălia se va întoarce la suprafața planetei, unde vei repeta procesul și vei încerca să capturați posturile de comandă... Meciul se termină când o navă capitală a fost distrusă

Este grozav să vezi că Star Wars Battlefront II este susținut atât de bine chiar și după toți acești ani. Capital Supremacy ar trebui să se lanseze pe 26 de martie, alături de o actualizare majoră. Chiar și în ziua de azi, este unul dintre cele mai frumoase jocuri de pe Xbox One X oferă prezentării sale 4K 60 FPS.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Star Wars Battlefront II a declanșat o controversă privind microtranzacțiunile pe care o mulțime de guverne străine au reprimat-o. În timp ce EA a schimbat în cele din urmă modelul de afaceri al jocului a lăsat totuși clienții, un sentiment neliniștit cu privire la viitor. Nu numai că microtranzacțiile au afectat scorurile recenziilor, dar au umbrit orice lucru pozitiv despre joc, cum ar fi campania pentru un singur jucător.

Multiplayer Star Wars

Star Wars Battlefront II

Retrăiește unele dintre cele mai grozave scenarii de luptă

Star Wars Battlefront II este un shooter multiplayer la persoana întâi și a treia de la EA. În ultimul an, a primit o serie de actualizări care au adăugat tot mai mult conținut jocului. Cu toate acestea, unele dintre cele mai spectaculoase confruntări pot fi în fața noastră.

  • Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here