STALKER 2 va sprijini ray tracing pe Xbox Series X

Sursa: GSC Game World

S.T.A.L.K.E.R. 2 și-a făcut debutul la evenimentul Xbox Games Showcase luna aceasta, ieșind dintr-o pauză de peste un deceniu în serie, legată de Xbox Series X ca o exclusivitate pentru lansarea consolei. Shooterul cult reapare printr-un obiectiv de nouă generație, ramificându-se în console pentru prima dată, cu un trailer de două minute dezvăluit. Și odată ce a dezvoltat la început să vorbească despre domeniul aplicării proiectului, înțelegem și ambițiile sale timp pe Xbox Series X.

Versiunea Xbox Series X a lui S.T.A.L.K.E.R. 2 se numără printre puținii implicați în suportul pentru ray-tracing în consolă, potrivit unei liste Microsoft recent publicate. Următoarea generație Xbox are un GPU care oferă ray tracing accelerat de hardware, pe care GSC Game World caută să-l folosească în lumea sa deschisă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: GSC Game World

Studioul din spatele lui S.T.A.L.K.E.R. 2, GSC Game World, ca descrie următoarea aventură un „amestec unic de FPS, simulare imersivă și groază”, oferind o lume deschisă considerabilă și o poveste ramificată, cu spațiu liber pentru mai multe finaluri. Proiectul propuneri și configurație de la Cernobîl după accidentul nuclear din 1986, găzduind mutații și diverse pericole, ca rezultat.

Este încă devreme pentru următorul S.T.A.L.K.E.R. intrare, dar înțelegem că trailerul său de debut în motor servește drept țintă pentru imaginile pe Xbox Series X. Jocul folosește Unreal Engine, cu captură de mișcare și fotogrammetrie, pentru a oferi progrese vizuale. Titlul va viza și rezoluția 4K pe Xbox Series X, conform listei Xbox.

S.T.A.L.K.E.R. 2 nu a primit încă o dată de lansare, dar vizează Xbox Series X, cu o lansare simultană pentru PC. Titlul se va alătura și serviciul de abonament Xbox Game Pass în ziua lansării, alăturându-se celor peste 100 de titluri de pe Xbox și PC.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here