Spyro Reignited Trilogy primește un trailer de lansare hilar, evidențiind upgrade grafic

După luni de speculații, Activision a dezvăluit Spyro Reignited Trilogy în urmă cu câteva luni. Compania a declarat anterior că a fost „tot extins și gata să declanșeze” pe 21 septembrie 2018, dar asta nu se va întâmpla. Câteva săptămâni mai târziu, dezvoltatorul Toys for Bob a oferit o declarație către IGN, anunțând o amânare până pe 13 noiembrie.

În timp ce jocul se lansează luna viitoare, asta nu a împiedicat Activision să lanseze un trailer de lansare hilar. Videoclipul se concentrează pe simțul umorului lui Spyro și pe celelalte personaje hilare care locuiesc pe tărâm. În afară de asta, evidențiază și diferențe dramatice dintre versiunea originală și această remasterizare.

Sperăm că jocul va fi o experiență rafinată atunci când lansează pe Xbox One și alte platforme în acest sezon de sărbători. Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe despre titlu, cum ar fi putut fi stabilite pentru Xbox One X. La fel ca Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, este de așteptat să ruleze la rezoluția nativă 4K pe noul sistem Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În prezent, puteți precomanda Spyro Reignited Trilogy pentru 39 USD.99 la retaileri precum Amazon și Microsoft Store. Spre deosebire de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, este grozav să văd că această colecție vine pe toate platformele în același timp. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a fost o exclusivitate PlayStation 4 timp de un an. Ești interesat de joc? Anunță-ne.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here