Spyro Reignited Trilogy amânat până în noiembrie

După săptămâni de speculații, Activision a dezvăluit lumii Spyro Reignited Trilogy în urmă cu câteva luni. Compania a declarat anterior că a fost „tot extins și gata să declanșeze” pe 21 septembrie 2018, dar asta nu se va întâmpla. Astăzi, dezvoltatorul Toys for Bob a oferit o declarație către IGN, anunțând o amânare până pe 13 noiembrie 2018.

Deși nimeni nu a prezis întârzierea, au existat semne că dezvoltarea nu merge atât de bine. De exemplu, astfel că un singur joc a fost gata la timp pentru a fi livrat pe disc a indicat de probleme.

Toți cei de aici la Toys for Bob sunt atât de mândri că reaprinde trilogia originală Spyro după toți acești ani. Suntem profund angajați să facem corect aceste jocuri, așa că am decis să mutăm date de lansare a Spyro Reignited Trilogy la 13 noiembrie 2018. Am sperat cu adevărat că vei salva dragoni și vei dogori Rhynocs mai devreme, dar Trilogia are nevoie de mai multă dragoste și grijă. În noiembrie, când explorați Tărâmurile Dragonilor, Avalar și Lumile Uitate, știm că veți fi de acord că timpul suplimentar a meritat așteptarea.

Activision a mai spus că compania dorește ca Spyro Reignited Trilogy „nu doar să se ridice la înălțimea așteptărilor fanilor”, ci și propriile noastre standarde incredibile de înaltă. Fanii Spyro merită cel mai bun joc posibil, așa că am decis să luăm ceva timp suplimentar pentru a șlefui toate cele trei jocuri și a livra colecție definitivă Spyro în noua noastră zi de lansare."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sperăm că jocul va fi o experiență rafinată atunci când lansează pe Xbox One și alte platforme în acest sezon de sărbători. Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe despre joc, cum ar fi putut fi dezvoltate lui Xbox One X.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here