Spyro Reignited Trilogy anunțat pentru Xbox One, precomandă aici

După luni de speculații, Spyro a fost dezlănțuit în lume! Potrivit Activision, el este tot la scară și este gata să aprindă niște inamici în Trilogia Spyro Reignited. Spyro Reignited Trilogy este o colecție dinamică de jocuri care se lansează pe 21 septembrie 2018. Titlul prezentat imagini complete remasterizate și ar trebui să fie lansat pe Xbox One și PlayStation 4 în cursul verii.

Spyro Reignited Trilogy acceptă și Xbox One X și conține Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! și Spyro: Anul Dragonului. Fanii cer această colecție de ani de zile și este grozav să vezi că Activision ascultă consumatorii. Trilogia include, de asemenea, medii de a face, comenzi actualizate, iluminare nouă și cinematice recreate pentru un plus de aromă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a fost o exclusivitate PlayStation 4 timp de un an, așa că este, de asemenea, grozav să vezi că Spyro Reignited Trilogy ajunge pe Xbox One în același timp cu PlayStation 4. Franciza Spyro a început pe sistemul PlayStation, așa că nu ar fi fost surprinzător să vedem un alt acord de exclusivitate între Activision și Sony.

Paul Yan, Chief Creative Officer la dezvoltatorul Toys for Bob, a emis următoarea declarație alături de dezvăluire.

Suntem profund pasionați să rămână fideli moștenirii celor trei jocuri Spyro originale cu Trilogia Spyro Reignited. Am turnat multă dragoste pentru a face ca personalități și lumina să se simtă așa cum fanii le amintesc, păstrând totodată colecția de jocuri surprinzător de proaspătă, cu detalii luxuriante, de înaltă definiție. Aducem înapoi Spyro-ul de care ne-am îndrăgostit cu toții în urmă cu douăzeci de ani.

Trilogia Spyro Reignited este disponibilă pentru precomandă la comercianții majori cu amănuntul pentru 39 USD.99.

Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here