Îmbunătățiți-vă meniul Start Windows 10 cu Pin More

Pin More vă permite să creați plăci personalizate pentru jocuri, foldere, documente și site-uri web. Acestea se potrivesc perfect și arată felul de bine ca multe plăci ale aplicației UWP native și mai bune decât unele plăcile mai sărace.

Aplicația face mai mult decât să creeze pătrate și dreptunghiuri care se leagă la conținutul dvs., poate căuta prin site-uri sau anumite jocuri pentru informații despre afișat pe plăci. Apoi creează o mică aplicație de redirecționare pentru fixarea în meniul Start - este în esență o aplicație pentru a lansa sau altă aplicație.

Este disponibil pentru 2 USD.99 și oferă, de asemenea, o probă gratuită.

Vedeți în Windows Store

Ce poti fixa

Întreaga idee cu Pin More este să vă permită să fixați mai multe lucruri în meniul dvs. de pornire fără ca acesta să arate ca o colecție blândă de pictograme. Jocurile din servicii, documentele și multe altele din non-Microsoft Store nu mai sunt limitate doar la pictograme generice cu Pin More.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocuri

Doar jocurile fac ca folosirea Pin More sa merite. fixa piese din Steam, Battle.net și Uplay. În cazul jocurilor Steam, puteți crea piese live care afișează realizările.

Magazinul Windows a câștigat câteva titluri celebre în ultimele luni, dar mulți utilizatori folosesc și preferă alte platforme de jocuri. Pin More este un mare plus pentru jucătorii care doresc să folosească platforma preferată, dar nu doresc ca meniul Start să fie urât.

Fixarea plăcilor pentru jocuri vă permite, de asemenea, să ajungeți la jocurile dvs. mai rapid, sărind peste câțiva pași pe care ar trebui să-i parcurgeți de obicei pentru a le lansa.

Documente

Documentele și folderele arată groaznic când le fixați direct pe Start. Ele nu previzual conținutul din interior și nici măcar nu completează întreaga țiglă. Pin More vă permite să creați plăci personalizate pentru orice document sau folder. alege dintre cinci fotografii pentru a preveni ca meniul Start să devină obosit.

Ca și în cazul jocurilor, acest lucru poate economisi puțin timp, poate să-ți pește exploratorul de fișiere și să treceți direct la conținutul dvs. Este grozav dacă trebuie doar să sari în dosarul tău de meme în câte mai puțini pași.

Site-uri web

Site-urile web sunt unul dintre cele mai impresionante lucruri de care se ocupă Pin More. Nu numai că poți crea personalizate cu fotografii, ci și poți avea conținut de pe multe site-uri web și poți parcurge cele mai recente știri. În unele cazuri, poate prelua și imaginea principală din articol.

Acest lucru face ca dala dvs. personalizată să pară mult mai mult ca o aplicație de știri sau o aplicație UWP nativă decât o imagine statică.

Partajarea plăcilor

O caracteristică utilă pe care o are Pin More este abilitatea de a importa și exporta plăci pe care le-ați creat. poate fi să utilizeze acest lucru ca o modalitate de a face o copie de rezerva a plăcilor izate, perfect dacă aveți nevoie să vă resetați computerul, sau să vă partajați prietenilor.

Gânduri generale

Pin More este o aplicație ușoară de utilizare și bine concepută. Acesta adaugă funcționalitatea PC-ului și, de asemenea, ajuta oamenii Start să arate mai frumos.

Datorită modului în care funcționează Pin More - crearea de aplicații cu Dale live frumoase pentru a lansa alte aplicații care nu au Dale live destul de - ești lovit cu un ecran rapid Pin More la fiecare lansare. Nu este cea mai bună experiență, dar este suficient de rapidă. Într-o lume ideală, ai configura asta și nu te-ai mai gândit niciodată la asta.

4 din 5

În viitor, ar fi, de asemenea, bine să puteți adăuga plăci personalizate pentru aplicațiile în care dezvoltatorul nu a creat plăci la utilizatorii.

Vedeți în Windows Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here