SoundByte oferă SoundCloud tratamentul Fluent Design

Suportul Fluent Design System se extinde la mai multe platforme Microsoft, deoarece SoundByte este disponibil gratuit pentru Windows 10, Xbox One și Windows Holographic.

Consultați SoundByte în Magazinul Windows

Proiecta

SoundByte are aproape toate funcțiile Fluent Design pe care le-am văzut înainte de actualizarea Fall Creators. Utilizează fundaluri transparente, trece cu mouse-ul peste efecte și o bară de titlu transparentă.

Îmbrățișarea acestora face ca SoundByte să fie o aplicație frumoasă pe Windows 10, care arată natural pe mai mulți factori de formă. Pe lângă faptul că are un design fluent, aplicația are și alte funcții Windows 10, cum ar fi suportul Live Tile. În sine, cele mai multe dintre acestea nu sunt o mare problemă, dar atunci când există o aplicație care le reunește pe toate, se potrivește foarte bine în ecosistemul Windows 10.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Caracteristici

Este o aplicație relativ simplă, dar asta nu este un lucru rău. Face ceea ce trebuie și o face bine.

Vă puteți autentifica așa cum v-ați face de obicei la SoundCloud. Pe lângă SoundCloud, sunt și suport pentru Fanburst, deși acesta este în Alpha în acest moment.

vă vedea diagrama, precum și fluxul personal de conținut la care abonați și puteți căuta orice posibilitatea să găsiți.

Continuând tendința aplicației de îmbrățișare a designului și caracteristicile Windows 10, SoundByte are un mini player de muzică pe computer pe care îl puteți face clic și trage și puteți utiliza pentru a controla conținutul. Este o atingere foarte plăcută care o face mult mai ușor de utilizat.

Limitări

SoundByte este un client SoundCloud bine prezentat, dar este o aplicație SoundCloud terță parte, vine cu anumite limitări. Dezvoltatorii recunosc acest lucru și, deși pentru cei mai mulți oameni ar putea să nu fie rupturi de afaceri, merită subliniați.

Unele piese nu vor apărea în aplicație, iar unii utilizatori vor avea probleme de conectare cu conturile lor Google. De asemenea, aplicația nu acceptă descărcarea de melodii, dar îmi explică că aceasta „respectă API-ul SoundCloud Developer”, așa că nu este surprinzător.

Rezumând lucrurile

SoundByte este un client SoundCloud solid disponibil pe mai multe dispozitive care rulează Windows 10. Setul de caracteristici și designul acestuia îl fac să se simtă acasă în biblioteca dvs. de aplicații Windows.

Consultați SoundByte în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here