Sortarea fotografiilor din Windows Phone 8 cu Fhotstorage

Fhotostorage este un instrument de descoperire Windows Phone Pictures Hub care ajută mai ușor să găsiți anumite fotografii. Aplicația fotografiei este disponibilă pentru Windows Phone 8 și ar trebui să faciliteze un pic găsirea acelei fotografii.

Aplicația de fotografie este cea mai recentă a dezvoltatorului Fhotoroom și Fhotolens și ați cercetat întregul Pictures Hub prin filtre prestabilite sau simplă căutare prin cuvinte cheie. Fhotostorage necesită un abonament Fhotoroom (gratuit) și se prezintă ca un instrument la îndemână pentru a înțelege mai bine colecția dvs. de imagini în creştere.

Pagina de deschidere pentru Fhotostorage vă oferă opțiuni de a vă conecta contul Fhotoroom sau de a crea un cont. De acolo, Fhotostorage colectează informații din diverse surse din Pictures Hub (fișier EXIF, numele fișierului etc.) care va fi folosit în listele de filtre ale aplicației. Vizualizarea implicită cu Fhotstorage este o vizualizare largă a imaginilor din Windows Phone Pictures Hub. În partea de sus a ecranului, există trei opțiuni de filtrare a prestabilite. În primul rând, alegeți fie complet Pictures Hub, fie imagini editate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apoi aveți o colecție de liste pentru imagini. alege să vizualizați toate imaginile, imaginile de peisaj, portretele, panoramele, imaginile cu decupări pătrate, imaginile capturate la o rație de 16:9 și multe altele. În cele din urmă, puteți alege un filtru care sortează imaginile după recente, cele mai vechi sau după nume.

În partea de jos a ecranului, veți vedea opțiuni pentru:

 • Vizualizați imaginile cu plăci mari
 • Vizualizați imaginile într-o manieră mai mică în miniatură
 • Lansați Fhotolens pentru a captura imagini noi
 • Lansați Fhotoroom pentru a edita imagini
 • Lansați o căutare prin cuvinte cheie a Pictures Hub

Evident, va trebui să instalați Fhotoroom și Fhotolens pe Windows Phone pentru a profita de integrarea aplicației.

Există, de asemenea, un meniu ascuns care este accesibil prin atingerea < symbol on the lower tool bar. This side menu has options to:

 • Vizualizați ecranul Despre
 • Deconectați-vă din contul dvs. Fotocamera
 • Utilizați culoarea accentuată a temei Windows Phone
 • Resetați Live Tile al aplicației
 • Evaluați aplicația în Windows Phone Store
 • Lăsați feedback dezvoltatorului

Când trageți sau imagineați individuală în Fhotostorage, veți avea opțiuni pentru a crea o comparație cu două fotografii, pentru a actualiza imaginile Live Tile cu fotografie, editați imaginea cu Fhotoroom și pentru a vă partaja imaginea prin opțiuni standard de partajare Windows Phone (e-mail , SMS, aplicații terțe etc.). Comparația cu două fotografii acceptă ciupirea, mărirea și rotirea, astfel încât să puteți compara detaliile a două fotografii de pe același ecran.

Ni se spune că Fhotostorage este asemănător cu versiunea beta publică, cu mai multe funcții care trebuie adăugate odată ce funcționalitatea de bază a acestei reguli. Aplicația a fost creată pentru o listă scurtă de imagini pe care trebuie să le parcurgeți pentru a găsi aceeași imagine. Linia de gândire a dezvoltatorului este că este mult mai ușor să scaneze cincizeci de fotografii decât câteva sute.

Dacă aveți sugestii despre funcțiile Fstorage pe care să vă vedeți sau despre aplicația în general, puteți utiliza opțiunea de feedback din meniul lateral informații sau informații despre contact ale dezvoltatorului din ecranul Despre.

Folosind Fhotostorage pentru o durată scurtă de timp, face o primă impresie plăcută și facilitează găsirea fotografiilor stocate în Pictures Hub. Comparația cu două imagini este o caracteristică plăcută, care vă permite să decideți care versiunea unei fotografii este cea mai bună sau să comparați detaliile celor două imagini. Cu toate acestea, echipa Fhoto este din nou pe drumul cel bun pentru a dezvolta o altă aplicație de fotografie Windows Phone de calitate.

Fhotostorage este o aplicație gratuită disponibilă pentru Windows Phone 8. era ridica copia dvs. de Fhotstorage aici, în Windows Phone Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here