Sony îi avertizează pe proprietarii de PC-uri VAIO Windows să nu actualizeze încă la Windows 10”,

Windows 10 încă se lansează gratuit pe actualele Windows 7 și 8.1 proprietarii de PC-uri, dar Sony le spune proprietarilor PC-urilor sale mai vechi VAIO că nu este recomandabil să descarce și să instaleze încă upgrade-ul pentru acele produse.

Sony și-a vândut unitatea de PC VAIO în 2014 unei firme de investiții japoneze, dar încă oferă proprietarilor de PC-uri lansate anterior asistență online. Într-o postare pe site-ul Sony, scrie:

„Deși Microsoft oferă upgrade la Windows 10, este recomandat să așteptați să îl instalați până când driverele și instrucțiunile de instalare sunt disponibile pentru computerul dumneavoastră VAIO."

Site-ul are, de asemenea, un program privind momentul în care acești șoferi vor fi eliberați. Pentru computerele VAIO cu Windows 8.1 instalat, Sony spune că driverele vor fi disponibile în octombrie, în timp ce computerele sale cu Windows 8 vor primi driverele respective în noiembrie. Momentan, nu există un program pentru momentul în care vor fi lansate driverele pentru computerele Sony cu Windows 7 SP1 instalat.

Sursa: Sony; Via: Myce

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here