Sony a fondat marca PlayStation PC pentru porturile viitoare

Sursa: PlayStation

Ce trebuie sa stii

  • Sony începe să port o parte din catalogul său existent de jocuri PS4 pe PC.
  • Anterior, aceste titluri au fost publicate pe Steam sub divizia PlayStation Mobile.
  • PlayStation a fondat recent un brand PlayStation PC LLC, care pare să fie editorul viitorlor porturi pentru PC.
  • Următorul joc PlayStation care va veni pe PC este God of War (2018), care urmează să sosească în ianuarie 2022.

Sony a fondat recent o marcă PlayStation PC LLC, o ramură a PlayStation pentru jocuri pentru PC, sub care urmează să fie publicate. Această schimbare poate fi văzută pe pagina Steam pentru Days Gone, care arată acum PlayStation PC LLC ca editor, în loc de PlayStation Mobile, care era anterior acolo.

Sursa: Windows Central

Această modificare nu pare să fi intrat în vigoare pe deplin. În momentul în care se scrie, paginile Steam pentru Horizon Zero Dawn și God of War arată încă PlayStation Mobile ca editor.

Sony și-a mai multă disponibilitate de a-și aduce jocuri pe PC în ultimii doi ani, șeful PlayStation Studios, Hermen Hulst, indicând că un joc PS4 sau PS5 poate veni pe PC undeva la doi sau trei ani după lansare. De asemenea, Sony a doritonat recent Nixxes, o echipă olandeză cu experiență în portarea jocurilor pe PC, lucru despre care CEO-ul Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, spune că va ajuta la aducerea jocurilor pe computer.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Următorul joc care va fi portat este God of War de la Sony Santa Monica, care este programat să sosească în ianuarie. 14, 2022, înainte de continuarea, God of War Ragnarok. Uncharted: Legacy of Thieves Collection este, de asemenea, programat să ajungă pe PC la un moment dat, la începutul lui 2022.

Ecouri de durere

Zeul războiului (2018)

O lume nouă de explorare

Zeul Războiului din 2018 îl vede pe Kratos ca pe o tată, încercând să-și ascundă trecutul în timp ce crește fiul în lumea aspră a mitologiei nordice. Acum, poți juca pe PC.

  • 50 USD la GMG
  • 50 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here