Sonos One Gen 2 a fost lansat în liniște cu Bluetooth Low Energy, procesor nou”,

Sonos One este una dintre cele mai bune difuzoare inteligente de pe piață și căutând să facă un lucru bun și mai bine, Sonos lansează o versiune ușor îmbunătățită sub forma Sonos One Gen 2.

Dacă dețineți deja un Sonos One actual, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la upgrade. Designul și calitatea difuzoarelor Gen 2 sunt exact aceleași cu cele precedente. În schimb, Sonos se concentrează pe realizarea unor modificări mai mici, sub capotă.

Sonos One Gen 2 include acum Bluetooth Low Energy, mai multă memorie și un procesor mai nou. Probabil că acest lucru nu va afecta prea mult nimic în utilizarea de zi cu zi, dar va ajuta la menținerea difuzorului mai bine protejată pentru viitor pe măsură ce trece timpul. Sonos mai spune că ambele versiuni ale Sonos One vor primi actualizări regulate de software pentru a le menține fiabile și pentru a adăuga noi funcții.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sonos One Gen 2 va păstra același preț de 199 USD, dar pe măsură ce începe să-și facă loc pe piață, veți putea cumpăra Sonos One original la un preț ușor redus de 179 USD.

Vezi pe Amazon

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here