Unele PC-uri Samsung pot trimite și primi mesaje text prin 4G LTE și 5G

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • PC-urile selectate Samsung Windows 10 pot trimite acum mesaje text prin aplicația Samsung Messaging.
  • Aplicația Samsung Messaging a fost descoperită recent în Microsoft Store.
  • Descrierea aplicației spune că este pentru dispozitive cu conectivitate 5G sau 4G LTE.

Proprietarii de anumite computere Samsung care rulează Windows 10 au o nouă caracteristică care facilitează păstrarea contactului cu oamenii. O aplicație numită „Samsung Messaging” a fost descoperită recent în Microsoft Store, care vă permite să trimiteți și să primiți mesaje text SMS de pe computer. Aplicația a fost văzută și distribuită pentru prima dată de Aggiornamenti Lumia pe Twitter.

Aplicația Samsung Messaging funcționează numai pentru anumite PC-uri Samsung. Descrierea aplicației specifică faptul că aveți nevoie de unul dintre următoarele dispozitive pentru a rula aplicația: "Galaxy TabPro S, Galaxy Book 10.6 LTE, Galaxy Book 12 LTE, Galaxy Book2, NT930QCA.„Intrarea finală, „NT930QCA”, pare să fie Galaxy Flex2 5G. Dacă căutați acel cod pe site-ul Samsung, veți vedea listări pentru Galaxy Flex2 5G.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Galaxy Book2 este unul dintre cele mai bune laptopuri Samsung pe care le puteți cumpăra chiar acum și se îmbunătățește doar cu capacitatea de a trimite mesaje text.

Descrierea aplicației spune:

Samsung Messaging poate trimite și primi mesaje text SMS. Aplicația Microsoft People poate trimite mesaje text SMS la numărul de telefon al persoanei de contact. Este pentru dispozitive capabile să utilizeze date mobile (5G și 4G LTE).

Există și alte aplicații care vă permit să transmiteți mesaje de pe smartphone-ul dvs. prin computer, cum ar fi Telefonul dvs. de la Microsoft, dar aplicația Samsung Messaging pare să vă permită să le trimiteți direct de pe computer.

Unele părți din lista aplicației sugerează că nu este complet terminată, cum ar fi faptul că Galaxy Flex2 5G este listat cu un cod de produs și nu cu numele său. Există șanse mari ca Aggiornamenti Lumia să fi văzut aplicația înainte ca Samsung să intenționeze ca oamenii să o vadă.

Mesaje Samsung

Această aplicație permite anumitor PC-uri Samsung să trimită și să primească mesaje text SMS.

  • Gratuit la Microsoft

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here