Recenzii de software (Windows Phone 7): The Weather Channel

The Weather Channel oferă o aplicație meteo gratuită pentru Windows Phone 7 pe Marketplace. Aplicația profită la maximum de sistem hub oferind informații locale vreme, prognoze, hărți radar, locații și meniuri altor servicii Weather Channel. În plus, există o piesă live care poate fi fixată pe ecranul de pornire, care va afișa temperatura curentă și pictograma prezintă condițiile actuale.

Pentru a citi mai multe despre aplicația The Weather Channel, urmați pauză.

Pagini Hub

Pagina „Acum” a aplicației detaliază condițiile dumneavoastră locale, inclusiv temperatura (împreună cu un indice de „simțire ca”), vântul, umiditatea, indicele UV, punctul de rouă și orele de răsărit/apus. Orașul dvs. de prognoză poate fi identificat utilizând serviciul de localizare Windows Phone sau introducerea manuală Orașul și Statutul sau Codul postal.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate locațiile dvs. sunt listate pe pagina „Locațiile mele”. Informații de pe paginile „În acest moment” și „Prognoză” vor fi afișate doar pentru o locație o dată. Pentru a schimba locațiile, accesați pagina „Locațiile mele” și atingeți orașul pe care să vă așteptați să-l vedeți.

La vizualizarea paginii „Prognoză” vi se oferă prognoză pe 24 de ore pentru locația dvs. Atingeți caseta „Detalii prognoză” și veți vedea prognoza orară, pe 36 de ore și pe 10 zile pentru locația dvs.

Pagina Hartă radar este o imagine statică a imaginilor dvs. local radar. Atingeți harta și obțineți o versiune animată a radarului. Versiunea animată are setări de straturi, repere și locații.

Elementele de pe pagina „Meniu” includ linkuri suplimentare către detaliile prognozei și harta radar:

  • Centru de vreme severă care va avea link-uri către ceasuri de furtună, un rezumat al prognozei naționale și un rezumat tropical. Fiecare pagină va avea nu numai text, ci și hărți meteo pentru a vă ține la curent cu schimbarea tiparelor vremii.
  • Videoclipuri meteo care va avea videoclipuri pentru prognoza dvs. locală, prognoză regională, prognoză națională și cea mai bună poveste despre vreme.
  • Camere de trafic în zona dvs. pentru a vă oferi un vârf la condiția locală (nu este disponibil în toate zonele).
  • Meniul Setări unde puteți activa notificările live și alegeți ce unități preferate (celcius sau farenhiet).

Aplicația Weather Channel a fost ușor de navigat. Singura mea problemă cu aplicația este că nu ați putut vedea informații pentru mai multe orașe în același timp. A fost puțin greoi să merg la pagina cu locații de fiecare dată când trebuia să schimb orașul. Am avut și probleme cu actualizarea cu regularitate a plăcilor live.

În total

Mi s-a părut că aplicația Weather Channel este o aplicație ușor de utilizat, stabilă, care a furnizat o mulțime de informații despre vreme sub un singur acoperiș. Mi-au plăcut paginile Tropical Summary, iar harta radar a fost ușor de găsit.

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații meteo pentru Windows Phone, aplicația Weather Channel este una de luat în considerare.

În comparație cu Weatherbug

Aplicațiile The Weather Channel, cât și Weatherbug pentru Windows Phone 7 sunt aplicații foarte bune pentru a vă îngriji să aveți Windows Phone. Care e mai bun? Este o aruncare de monede.

Piața Canalului Meteo arată mai bine, dar piesa Weatherbug se actualizează cu mai multă regularitate. Din anumite motive, The Weather Channel nu s-a actualizat până când am deschis aplicația completă.

În timp ce ambele aplicații oferă o mulțime de detalii despre condițiile și prognozele meteo, cred că aplicația Weatherbug oferă doar mai multe detalii decât The Weather Channel.  De asemenea, posibil de a alege o anumită sursă de informații despre vreme care se află în zona dvs.  Acest lucru vă poate ajuta să obțineți informații mai precise.

Voi da din cap pentru aspectul general la The Weather Channel.  Nu este că Weatherbug pare lipicioasă, dar aplicația Weather Channel pare mai curată.  Timpii de încărcare au fost aproape, dar dau semn din cap aplicației Weatherbug pentru timpii de încărcare mai rapid.

A decide pe care să o alegi este cu adevărat o aruncare de monedă.  Lucrul bun de a alege între aplicații Weather Channel și Weatherbug este că ambele sunt aplicații gratuite.  voi să încercați pe amândouă cu ușurință și să decideți care vă place cel mai mult.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here