Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill - un joc de acțiune/aventura pentru Windows 10 și Windows Phone

Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill este un joc de acțiune/aventura disponibil atât în ​​​​Windows 10, cât și în Windows Phone. Personajul principal din povestea caută să se răzbune împotriva criminalilor care i-au răpit persoana iubită.

Jocul se bazează pe misiune și vă va duce în diferite zone ale orașului pentru a vă răzbună. Grafica este frumos desenată, posibil de a alege între comenzile dinamice și tactile, iar jocul vă va testa răbdarea și atingerea pentru a face ca fotografii să sune adevărate.

Am primit câteva sfaturi despre joc și, după ce am scos versiunea Windows Phone pentru un test drive, acestea sunt potențialul de a pierde timpul decent.

Când lansați Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill, jocul va începe o serie de storyboard-uri care ilustrează povestea de fundal a jocului. Există o opțiune de a sări peste acest segment al jocului, dar acea comandă poate fi puțin temperamentală. Odată ce ați trecut de intro, veți fi întâmpinat cu meniul principal al Sniper 3D.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aici veți vedea statisticile de joc care vă includ nivelurile de energie, nivelul jucătorului, numărul de aur și numărul de diamante care rulează în partea de sus a afișajului. Veți găsi, de asemenea, opțiuni pentru a accesa pachete de jocuri (achiziții în aplicație), setările jocului și pentru a începe jocul.

Setările acoperă sunet, muzică, sânge și o opțiune de inversare a axei Y. De asemenea, puteți selecta tipul de control care include comenzi tactile sau comenzi dinamice utilizate accelerometrul Windows Phone.

Doar o notă rapidă cu privire la setarea sângelui este că, dacă alegeți să activați această funcție, Sniper 3D poate fi un joc video destul de grafic. Dacă jucați acest joc în jurul copiilor mici sau masa de cină, poate să dezactivați această funcție.

Jocul vă va costa o unitate de energie pentru a vă ocupa într-o misiune și, dacă aveți succes, veți câștiga unitate de energie înapoi. Eșuează o misiune și pierzi energie. Dacă rămâți fără energie, puteți completa lucrurile prin aplicarea sau energia dvs. va fi restabilită automată în timp.

Aurul și diamantele sunt câștigate prin joc și pot fi folosite pentru a vă avea arma existentă sau pentru a cumpăra arme noi pentru a adăuga la arsenalul dvs.

Meniul tău de joc va avea, de asemenea, opțiunea de a accesa meniul pachetului jocului, precum și acces la upgrade-uri de arme, arsenal și misiuni. Sniper 3D începe jocul cu o serie de misiuni tutoriale. Vi se oferă o pușcă de vârf pe care să o utilizați și în timpul primelor misiuni, vă veți învăța cum să vă deplasați pe ecranul jocului.

Odată ce tutorialul se termină, va trebui să-ționeze propria pușcă și să începi să-ți răzbuni prin misiunile de joc. Misiunile sunt separate în mai multe moduri care includ:

  • Modul campanie, care este povestea ta de joc.
  • Un mod special de operațiuni care este o serie de misiuni separate orientate spre obiectiv
  • Misiunile zilnice sunt disponibile pentru recompense bonus
  • Sunt disponibile și misiuni de master care conțin mai multe obiective de performanță

În timp ce obiectivele tale pot varia de la misiune la misiune, mecanica jocului este aceeași pe tot jocul.

Ecranul dvs. de joc va fi dintr-un punct de vedere la persoana întâi. Veți începe fiecare misiune cu un briefing despre ținta dvs., care va include o descriere și o fotografie a țintei dvs. În partea dreaptă a ecranului se află un control de zoom care va ridica o vizualizare a împrejururilor. De acolo tot ce trebuie să faceți este să vă găsiți ținta, să vă aliniați lovitura și să atingeți pictograma glonț din colțul din dreapta jos al ecranului de joc.

Din nou, comenzile de mișcare pot fi efectuate prin atingerea sau folosirea comenzilor de înclinare ale telefonului Windows. Comenzile tactile par a fi mai precise, dar comenzile de a înclina se mișcă puțin mai repede.

Unele ținte se mișcă, altele stau nemișcate și atunci când aliniați acea împușcare exact, jocul va trimite lucrurile în mișcare lentă, urmându-vă glonțul către ținta sa. Primești puncte bonus pentru lovituri la cap și cu câștiguri mai multe puncte, cu atât mai mult aur vei scăpa. Apropo de asta, există și bonusuri zilnice care vă vor trimite și puțin aur în cale.

Actualizările de arme acoperă caracteristicile botului, muniției, corpului, prinderii, lunetei și clemei armei dvs. Veți găsi că unele misiuni vor avea o certitudine de arme în care sunt necesare upgrade-uri înainte de a putea continua.

Obiectiv constant și o atingere rapidă

Una peste alta, am considerat ca Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill este un joc distractiv și provocator. Jocul vă va testa răbdarea, viteza și atingerea în găsirea țintei, alinierea rapidă a loviturii și a trage.

Grafica și animațiile sunt bine realizate și, din nou, puteți să luați în considerare dezactivarea setărilor de sânge când sunteți în preajma copiilor sau la masă. Misiunile sunt un amestec frumos de provocări care includ identificarea țintei, urmărirea lor și plasarea corectă a loviturii. În timp ce loviturile în cap vă câștigă câștiguri bonus, o lovitură bine plasată în fondul țintei poate crea un rezultat dramatic.

Singurul dezavantaj al Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill trebuie să fie timpul de descărcare pentru fiecare misiune. Am testat jocul pe un Lumia 950 și aș fi putut să merg cu ușurință în bucătărie, să iau o băutură din frigider și chipsuri din cămară înainte ca misiunea să se încarce. Jocul necesită o conexiune de date și nu sunt sigur dacă această întârziere se datorează performanței serverului sau dacă jocul nu este instalat suficient pe dispozitiv. Oricum, timpul de descărcare scurt trebuie să fie semnificativ mai.

Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill poate să nu atragă toată lumea, dar dacă sunteți în căutarea unui joc de acțiune/aventura provocator pentru dispozitivul dvs. Windows Phone sau Windows 10, merită încercat. Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill este un joc gratuit cu mai multe oportunități de cumpărare în aplicație. Dacă încerci Sniper 3D, spune-ne ce părere ai despre lucruri în comentariile de mai jos.

Descărcați Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill pentru Windows și Windows Phone (gratuit)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here