Skype pentru Windows Phone a fost actualizat, acum necesită un cont Microsoft

Skype pentru Windows Phone a fost actualizată versiunea 2.16, care include o serie de îmbunătățiri. Schimbarea majoră din această ultimă versiune este eliminarea numelor de utilizator Skype pentru autentificare, folosiți anterior consumatorilor înainte ca Microsoft să înceapă să-și implementeze sistemul de conturi în toate produsele și serviciile. Acum, proprietarii Windows Phone pot să simplifice lucrurile și să se autentifice prin contul Microsoft.

Înainte de această actualizare, consumatorii aveau de ales între două moduri de a se conecta la Skype: fie prin numele utilizatorului Skype, fie prin contul Microsoft. Primul ar putea fi văzut ca redundant, mai ales dacă utilizați Windows - sunt șanse să vă telefonați deja un cont Microsoft și să vă conectați la dispozitivul dvs. mobil.

De atunci, echipa Skype a elimina posibilitatea de a se conecta cu un ID Skype și, în schimb, utilizatorii sunt întâmpinați cu un ecran de bun venit și un buton pentru a continua prin asistentul de conectare la contul Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce înseamnă asta pentru consumatori? Dacă aveți deja conturile Skype și Microsoft conectate și gata de funcționare, pur și simplu conectați-vă după ce a fost actualizată și sunteți gata de plecare. Dacă utilizați datele de conectare Skype și vă puteți conecta la contul dvs. Microsoft, apăsați acest link pentru a începe. Odată ce totul este legat, încărcați Skype pentru Windows Phone.

Versiunea 2.16.0.266 nu a inclus doar modificări ale sistemului de conectare. Echipa Skype a adăugat, de asemenea, funcția pentru ca utilizatorii să vadă când cineva scrie. La fel ca în clientul Windows 8, veți putea vedea când persoana de contact scrie un răspuns pentru a preveni suprapunerea formularului de conversație. Opțiunea „Marcați ca citite” pentru mesajele noi, de asemenea, mai ușor de găsit – acum puteți găsi opțiunea în vizualizarea listei recente.

În cele din urmă, există remedieri și dezvoltări generale. Putem vedea de cerința privind contul Microsoft a intra în vigoare pentru Windows Phone și, deși salutăm adăugarea unor funcții minore, cum ar fi să vedem când cineva scrie, serviciul Skype în ansamblu lasă mult de dorit atunci când este utilizat pe platforma Windows.

lua Skype din Magazinul Windows Phone. Sursa: Skype; multumim tuturor celor care ne-au dat bacsis!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here