Skype pentru Windows Phone nu poate rula pe dispozitivele Tango și Skype răspunde

Ieri, Skype și Microsoft au scos Skype pentru Windows Phone din versiunea beta și i-au dat versiunea v1.0, adăugând noi funcționalități împreună cu o conexiune mai fiabilă.

Windows Phone Daily a observat că aplicația Skype are nevoie de 512 MB de RAM, ceea ce este în regulă pentru telefoanele actuale de pe piață, dar exclude așa-numitele telefoane Tango, cum ar fi Lumia 610 și ZTE Orbit, care au doar 256 MB de RAM. Așa că întrebarea apare în mod firesc: Care este afacerea?

Un purtător de cuvânt Skype nu a răspuns la această chestiune și, ați confirmat limitarea, se pare că este ceva despre care aveți grijă să conștientiști și să cauți să abordeze actualizările viitoare:

„Așa cum este subliniat în blogul nostru Skype Garage, suntem conștienți de diverse probleme ale aplicației Skype pentru Windows Phone, inclusiv cerinta minimă de suport pentru memorie. Aceasta este prima noastră versiune a aplicației Skype pentru Windows Phone. Pentru a ne asigura Skype posibilități noștri au cea mai bună experiență astăzi, aplicația Skype pentru Windows Phone necesită să prezinte dispozitivul cu Windows Phone 7.5 și mai mare 512 MB de memorie. Investim (sic) în dezvoltarea aplicației Skype pentru Windows Phone pentru a oferi o experiență excelentă și planificăm să rezolvăm problemele și să construim noi funcții în mod continuu.”

Dacă ar fi să citim printre rânduri, am fi bănuit că Microsoft și Skype au fost presați să ducă această aplicație la piață și să lucreze cu ceea ce au primit pe backend (ceea ce auzim că nu este frumos), de aici și limitările. Dar se pare că echipa Skype lucrează din greu pentru a aduce actualizări pentru aplicația Windows Phone și putem spera că optimizarea codului va permite o experiență mai eficientă pentru telefoanele Tango în viitor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Având în vedere că telefoanele Tango tocmai se pregătesc de lansare și cea mai mare parte a telefoanelor Windows pot rula Skype mobil acum, nu suntem prea îngrijorați. Dar va fi interesant de văzut cum va merge acest lucru în viitor.

Pe de altă parte, vom avea mai multe săptămâna aceasta pe Skype și de cele apeluri și notificări în fundal sunt de fapt un lucru dificil de implementat pe Windows Phone. Ar trebui să fie o lectură interesantă, deoarece propriul nostru Rafael Rivera va explica explicațiile. Rămâneți aproape.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here