Skype preia noi suplimente TripAdvisor și StubHub

Skype caută să faciliteze un pic planificarea unei ieșiri cu prietenii tăi cu cele mai recente suplimente. Echipa Skype a anunțat astăzi că noi suplimente TripAdvisor și StubHub sunt acum disponibile în Skype, oferind o modalitate integrată de a elabora planuri de călătorie și evenimente direct din chat-urile dvs.

Suplimentul TripAdvisor poate fi adăugat la un chat apăsând butonul "+" și selectându-l din lista de suplimente disponibile. De acolo, puteți utiliza programul de completare pentru a căuta hoteluri, restaurante și alte lucruri de făcut într-o anumită destinație. După ce ați găsit ceva, îl puteți partaja celor din chat apăsând butonul „Trimite”. Toți ceilalți dintr-un chat vor putea să verifice informații despre ceea ce ați distribuit, inclusiv lucruri precum fotografii și tarife la hotel.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Suplimentul StubHub funcționează aproape în același mod, permițându-vă să căutați evenimente, locații sau date din Skype. Odată ce ați apelat la un eveniment de care sunteți interesat, programul de completare va scoate la iveală informații despre bilet și vă va permite să le partajați altora în chatul dvs. Membrii chatului pot apoi să atingă ceea ce ai distribuit pentru a vedea această înregistrare și pentru a-și cumpăra locurile.

Pentru utilizatorii intensi de Skype, ambele suplimente ar putea fi utile, fie că plănuiesc o călătorie sau o noapte. Complementele Skype sunt disponibile în prezent în cea mai recentă versiune de Skype pentru Mac și în aplicațiile Skype pentru Android și iOS. Potrivit Microsoft, se lansează și pe Skype pentru Windows 10.

  • Vezi la Microsoft Store
  • Vedeți pe Google Play
  • Vezi în App Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here