Utilizatorii Skype for Business Online au mai puțin de o lună pentru a trece la Microsoft Teams

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft va retrage Skype for Business Online la sfârșitul acestei luni.
  • Compania încurajează organizațiile să facă tranziția la Microsoft Teams.
  • Actualizările asistate de Microsoft la Teams vor fi programate pentru organizațiile care nu s-au actualizat încă.

Skype for Business Online va fi retras pe 31 iulie 2021. Microsoft încurajează organizațiile care încă folosesc serviciul să treacă la Microsoft Teams până la sfârșitul lunii. O postare în Comunitatea tehnologiei de la companie listează resursele disponibile pentru organizațiile care fac tranziția (prin ZDNet).

Microsoft a anunțat pentru prima dată retragerea Skype for Business Online în urmă cu aproape doi ani. Compania a trimis mai multe avertismente cu privire la pensiunea sa viitoare și a oferit sprijin organizațiilor care fac tranziția la Teams.

Dacă o organizație nu este încă mutată în Teams, va fi programată pentru upgrade-uri asistate de Microsoft la Teams. Acestea ajută la „elementele tehnice ale ultimului kilometru ale tranziției”, conform Microsoft. Dacă aceste upgrade-uri sunt programate, o organizație poate alege să se autoactualizeze înainte de actualizările de date asistate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizările asistate vor începe în august 2021. Dacă o organizație este programată pentru a actualiza asistența, va putea folosi Skype for Business Online până la finalizarea upgrade-ului.

Microsoft explică modul în care experiența de actualizare a diferenței de funcție dacă o organizație este doar Skype for Business Online sau dacă sunteți utilizatori Skype for Business Online într-un mediu hibrid.

  • Numai Skype for Business Online: procesul de actualizare a asistenței pentru aplicarea chiriașului politic TeamsUpgradeOverridePolicy. Când aplicați această politică, să utilizați Skype for Business Online vor fi plasați în modul Numai echipe.
  • Utilizatori Skype for Business în mediu hibrid: Upgrade-ul asistat va comuta utilizatorii Online Skype for Business Online numai în modul Teams Only dacă nu sunt deja în acel mod. Utilizatorii Skype for Business Server nu vor fi afectați de procesul de actualizare asistată și vor rămâne la nivel local.

Microsoft explică că tranziția durează de obicei mai puțin de 24 de ore, dar acest timp va varia în funcție de câți utilizatori trebuie să treacă la Teams.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here