SkyDrive Pro disponibil pentru descărcare; utilizatorii întreprinderilor se bucură

Astăzi, echipa SharePoint de la Microsoft a anunțat că un client SkyDrive Pro independent este disponibil pentru descărcare pentru computerele Windows. Ediția Pro a SkyDrive permite utilizatorilor să salveze, să sincronizeze, să participe și să colaboreze cu ușurință la documente în SharePoint. Este de remarcat faptul că noul client, este compatibil doar cu serverele SharePoint 2013 și Office 365.

SkyDrive Pro a fost pre-împachetat (deși nu este funcțional pentru toți utilizatorii până acum) cu Office 365 Pro Plus, Office 365 Small Business Premium și Office Professional Plus 2013. Dacă aveți suita instalată pe computer, oricare dintre cele menționate Office, mai sus nu este nevoie să descărcați SkyDrive Pro separat.

Pentru a utiliza SkyDrive Pro pe computerul dvs. Windows, mai întâi instalați clientul, apoi navigați la biblioteca SkyDrive Pro, software-ul SharePoint 2013 sau biblioteca de documente a site-ului Office 365 și selectați butonul „SYNC” pentru a începe procesul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce consumatorii ar putea să nu fie entuziasmați, utilizatorii întreprinderilor pot acum să se bucure de un client care poate sincroniza fișiere și poate profita de funcții SharePoint precum și colaborarea, metadatele, fluxul de lucru și conformitatea.

Microsoft concurează cu alți giganți corporativi pentru o parte din piața cloud, atât în ​​​​spațiul întreprinderilor, cât și în cel al consumatorilor. Întrucât multe companii aleg să-și gestioneze e-mailul companiilor prin Google Apps în timp ce folosesc încă suite Microsoft Office complete, trebuie să transmită puterea și ușurința integrării pentru utilizarea Office 365 cu SkyDrive.

Capacitatea SkyDrive Pro de a se conecta la serverele corporative SharePoint și Office 36 permite utilizatorilor întreprinderilor să centralizeze datele și să ofere administratorilor un control mai strict asupra a ceea ce utilizatorii încarcă în cloud.

Dacă nu sunteți un utilizator de afaceri și nu ați verificat încă serviciul cloud SkyDrive la Microsoft, atunci când încercați. Utilizatorii mari Microsoft pot sincroniza cu ușurință toate fișierele pe computerele Windows, inclusiv Surface RT, putând accesa și vizualiza fișierele pe Xbox 360 și Windows Phone.

Folosiți SkyDrive pentru a vă sincroniza fișierele cu cloud sau folosiți un serviciu al unui concurent (Dropbox, Google Drive etc.).) pentru a termina treaba?

Dacă aici puteți descărca clientul SkyDrive Pro, faceți clic pe!

Sursa: Microsoft SharePoint Blog

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here