Sketch 360 revine din nou cu schițe panoramice pe Surface Duo

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • Sketch 360 este disponibil nou pentru Surface Duo.
 • Aplicația a fost lansată inițială în septembrie, înainte de a fi retrasă temporar.
 • descărcați Sketch 360 de pe Google Play acum.

Sketch 360, o aplicație Microsoft Garage lansată inițială pe Windows 10, este disponibilă și optimizată pentru Surface Duo. Aplicația a fost lansată inițială pentru Surface Duo în septembrie, dar părea să fie disponibilă doar pentru teste limitate. Microsoft și-a anunțat lansarea astăzi, alături de o privire din culise asupra modului în care s-a reunit.

Sketch 360 este creația lui Michael Scherotter, un manager de program principal la Microsoft. Aplicația vă permite să desenați rapid și ușor ideile pentru a vă îngriji spații 3D. Apoi proiectează desenele pe interiorul unei sfere, cu tine în centru.

Sketch 360, un proiect @MSFTGarage este acum disponibil pe @Surface Duo! Citiți cum a luat viața aplicația Windows pe două ecrane în Android @surfaceduodev #opensource
Încercați //t.co/88uEa1ELXl
Pentru dezvoltatori //t.co/fHc8EL1Ikb
Povestea originii //t.co/cgMd0uJdR6#Duo #VR pic.stare de nervozitate.com/CpEjnLjdRp

— The Microsoft Garage (@MSFTGarage) 12 noiembrie 2020

„Am fost pregătit pentru provocarea unei mutații aplicația mea nativă C# UWP într-un formular C# Xamarin. Când Microsoft Garage a sponsorizat un hackathon intern pentru a încuraja angajații să creeze sau să adapteze aplicații pentru Surface Duo, am profitat de șansa”, a spus Scherotter într-o postare pe blogul Microsoft. Aplicația lui Scherotter a fost selectată drept unul dintre câștigătorii hackatonului, toți și-au împărtășit apoi munca cu „experți și lideri ai afacerii Surface”, spune Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sketch 360 este deosebit de util pentru designeri VR, designeri de jocuri, arhitecți și altele asemenea. Permite creatorilor să vadă rapid cum vor arăta ideile lor în spațiul real. De asemenea, permite exporturile către Facebook, Adobe Lightroom, Kuula și VR Media Player.

Dezvoltatorii care sunt interesați să afle cum a fost adaptat Sketch 360 pentru Surface Duo pot consulta o descoperire profundă pe blogul Microsoft Dev. Dacă poți să învârtiți aplicația, aceasta este disponibilă acum pe Google Play. În cele din urmă, pentru mai multe aplicații Duo, consultați lista noastră de aplicații optimizate pentru Surface Duo.

Dubla distracția

Microsoft Surface Duo

Două ecrane sunt mai bune decât unul

Microsoft se aprofundează în viitorul pliabililor cu un dispozitiv ambițios cu dublu ecran, cu două ultra-subțiri 5.Ecranele AMOLED de 6 inchi legat de o balama de 360 ​​​​de grade. Acest smartphone Android de buzunar, cu cerneală activată, marchează cel mai recent din gama Surface, proiectat pentru productivitatea mobilă.

 • De la 1.400 USD la Microsoft
 • De la 1.400 USD la Best Buy
 • De la 1.400 USD la AT&T

Microsoft Surface Duo

Principal

 • Recenzie Surface Duo
 • Cele mai bune accesorii pentru Surface Duo 2020
 • Cele mai bune carcase Surface Duo 2020
 • Cele mai bune stilouri Surface Duo 2020
 • Lista specificațiilor Surface Duo
 • Economii până la 700 USD la Surface Duo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here