Dacă faceți upgrade la HP Spectre x36013?

Cel mai bun raspuns: Da, dacă aveți nevoie de suport de cele mai recente specificații LTE sau mai multă confidențialitate, ar trebui să faceți upgrade la cel mai recent HP Spectre x360 13.

Design Gem Cut: Spectre x360 13-ap0038nr (1.280 USD la HP)

Cu un nou design Gem Cut

Reîmprospătarea de la sfârșitul anului 2018 a HP Spectre x360 13 prezintă un design actualizat, cu colțuri înclinate și accent de culori diferite. HP numește acest nou design „Gem Cut” și, deși încă arată ca un dispozitiv Spectre, noul design îi conferă un aspect nou și un aspect futurist pe care modelele anterioare nu l-au avut.

Modelele anterioare prezintă un design mai tradițional, cu zero colțuri unghiulare sau tăieturi de pietre prețioase. Noul design este mult mai îndrăzneț și mai unic, făcându-l să iasă în evidență într-o cafenea și alături de alte laptop-uri mai puțin îndrăznețe. Este un design frumos, unul de care vă veți bucura foarte mult dacă căutați ceva diferit.

Mai multă putere în interior

Pe lângă un design nou, noul HP Spectre x360 13 vine cu elemente interne actualizate pentru a-l aduce la zero cu restul concurenței în 2018. Dispunând de a 8-a generație Intel Core i7-8565U, fie 8 GB sau 16 GB RAM, ecran tactil 1080p sau 4K, Intel UHD Graphics 620 și 256 GB sau 512 GB M.2 Uniți SSD.

Acesta este un laptop puternic și unul care ar trebui să vă facă cu ușurință cele mai multe sarcini. De asemenea, are un cititor de amprentă compatibil cu Windows Hello, pentru autentificare rapidă pe dispozitiv. Deoarece este un dispozitiv x360, balamaua sa se poate plia completa pentru modul cort si modul tableta. Modelele anterioare dispun de procesare de ultimă generație.

Caracteristici suplimentare

Nou pentru linia Specter x360 sunt capabilități LTE, ceea ce înseamnă că acum vă puteți conecta la rețea LTE oriunde și puteți rămâne conectat mereu. Spectre x360s 2018 include acum și un comutator de oprire pentru camera web, care funcționează pentru a reduce alimentarea camerei atunci când aveți nevoie de puțină confidențialitate - potențial sau soluție mai elegantă decât glisoarele de confidențialitate sau pur și simplu plasarea unei bucăți de bandă peste cameră.

Pentru un plus de confidențialitate, puteți echipa opțional fiecare Spectre x360 cu HP Sure View, care vă va împiedica pe cei care vă îngrijesc. în spațiile publice să vă scruteze ecranul. Pe lângă toate acestea, acesta este un dispozitiv x360, ceea ce înseamnă că are o balamă de 360 ​​​​de grade și un ecran tactil. a convertit cu ușurință acest laptop într-o tabletă din mers, ceea ce este grozav pentru acele momente în care stați întins pe canapea sau stați într-un avion și să vizionați un film.

Alegerea noastră

HP Spectre x360 13

Un upgrade fantastic pentru Linia Spectre

Dacă aveți nevoie de mai multă putere și de I/O aveți nevoie, noul HP Spectre x360 13 este un upgrade excelent, iar noul său design îndulcește afacerea.

  • 1.280 USD de la HP

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here