Dacă cumpărați un Surface Pro 5 (2020) în 2021?

Cel mai bun raspuns: Surface Pro de generația a cincea (2017) este încă un dispozitiv formidabil, chiar dacă noul Surface Pro 6 a fost dezvăluit. Are opțiuni de procesor Intel Core (CPU) din a 7-a generație, aceleași porturi și conectivitate LTE opțională, plus că este disponibil în general la un preț mai ieftin.

  • Microsoft: Surface Pro (2017) (de la 649 USD)
  • Microsoft: Surface Pro 6 (de la 899 USD)

Surface Pro (2017) și Surface Pro 6 și hardware similar

Surface Pro 6, dezvăluie evenimentul Microsoft Surface din 2018, este de fapt o reîmprospătare destul de ușoară, care vine acum cu opțiuni de procesare Intel Core i5 și i7 de a 8-a generație și termice refăcute în interior și un nou finisaj de culoare. neagră (platina este încă disponibilă).

Atât Surface Pro (2017), cât și Surface Pro 6 au aceleași porturi, inclusiv USB-A, Mini DisplayPort, Surface Connect, un 3.Mufă audio de 5 mm și un cititor de carduri microSD și puteți obține până la 16 GB de RAM și o unitate SSD de până la 1 TB în oricare dintre aceștia.

Surface Pro 6 are de fapt mai puține configurații disponibile - cel puțin pentru moment - funcționa cu un model Core i5, timp ce Surface Pro de anulare a început de la un procesor Core m3 și merge de acolo la modelele Core i5 și Core i7.

Dacă aveți 2 deja un Surface Pro (017) și nu aveți absolut nevoie de finisajul de culoare neagră găsit pe Surface Pro 6, probabil că vă descurcați cu modelul mai vechi. Sigur, procesorul de generație a 7-a nu se potrivește cu opțiunile de generație a 8-a, dar acea diferență de performanță probabil că nu merită prețul unui dispozitiv complet nou. De asemenea, bateria ar trebui să fie similară, ambele modele oferind o viață întreagă.

Surface Pro (2017) are disponibilitate LTE opțională

Nu există niciun motiv evident pentru care Surface Pro 6 nu va primi o asistență LTE, în prezent nu există modele disponibile. Dacă poți să rămâi conectat oriunde ați merge merge date mobile, Surface Pro (2017) este cel mai bun pariu. Există modele disponibile acum cu conectivitate LTE.

Surface Pro (2017) și Surface Pro 6 în același timp

Indiferent dacă cumpărați Surface Pro 2017 sau cel mai recent Surface Pro 6, veți obține Microsoft 12.Ecran tactil PixelSense de 3 inchi cu o rezoluție de 2736x1824 și raport de aspect 3:2.

Aceste ecrane au culori excelente și răspund perfect la atingere, în plus sunt pe deplin compatibile cu Surface Pen și Surface Dial pentru o experiență de cerneală remarcabilă. Deasupra ecranului, ambele laptop-uri includ o cameră IR pentru autentificare rapidă și sigură prin Windows Hello.

Surface Pro (2017) poate fi avut pentru mai ieftin

Acum că Surface Pro 6 a fost anunțat, Microsoft a scăzut prețul la majoritatea modelelor Surface Pro din 2017. Configurații cu un procesor Intel Core m3 de 7-a generație, 128 GB SSD și 4 GB RAM încep de la 649 USD, în timp ce opțiuni mai puternice cu CPU Core i5, 256 GB SSD și 8 GB RAM costă 999 USD (cu aproximativ 200 USD mai puțin decât Surface similare). model Pro 6).

Aceste prețuri nu includ Type Cover sau Surface Pen pentru Surface Pro sau Surface Pro 6 2017; ambele trebuie să fie alesonate separat, indiferent de modelul Pro pe care îl alegeți.

Surface Pro (2017) este încă o alegere excelentă

Surface Pro 6 a văzut doar o reîmprospătare ușoară cu o nouă opțiune de culoare neagră și procesare Intel Core din a 8-a generație, așa că puteți trăi cu un finisaj platin și performanța unui procesor Intel Core din a 7-a generație, Surface Pro (2017) va face un laptop grozav. Având în vedere că ar trebui să puteți găsi puțin mai ieftin și cu opțiuni de conectivitate LTE, este încă o bună grozavă în 2019.

model 2017

Microsoft Surface Pro (2017)

Surface Pro de ultimă generație încă rezistă.

Noul Surface Pro 6 este aici, dar Surface Pro 2017 oferă performanțe similare, hardware aproape identic și este disponibil acum cu conectivitate LTE pentru cei care au nevoie de el. Ar trebui să fie și ceva mai ieftin, făcându-l și mai atractiv pentru cei care care caută un nou laptop 2-în-1 în 2019.

  • De la 649 USD la Microsoft

Cel mai recent model

Microsoft Surface Pro 6

Noua Surface Pro 6 cu procesare Intel Core din a 8-a generație.

Cel mai recent Surface Pro 6 vine acum cu procesor quad-core Intel Core i5 sau i7 din a 8-a generație, termice-asigurate și o nouă opțiune de culoare neagră.

  • De la 899 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here