Ar trebui să cumpărați controlerul PS5 DualSense?

Sursa: Jennifer Locke / Android Central

Cel mai bun raspuns: Controlerul DualSense pentru PS5 este unul dintre cele mai revoluționare controlate livrate vreodată cu o consolă. Feedback-ul haptic impecabil și declanșatoarele adaptive oferă cele mai captivante experiențe de joc de până acum. Sonjy l-a dat afară din parc, iar DualSense este absolut un controler pe care ar trebui să-l ai în camera de zi.

  • Imersie: DualSense (70 USD la Amazon)

PS5 DualSense Haptics și declanșatoare adaptive

Sursa: Jennifer Locke / Android Central

Este incredibil ce a reușit Sony să realizeze cu declanșatoare adaptive și feedback haptic. Pentru oricine nu este familiarizat, declanșatoarele adaptive permis declanșatorilor să reziste la intrarea dvs. pentru a imita tensiunea acțiunilor dvs. în joc. Dacă trageți înapoi sau coardă a arcului sau folosiți declanșatorul potrivit pentru a conduce pe teren ca noroiul, veți simți că declanșatorul luptă activ împotriva dvs. în timp ce îl apăsați în jos. Experimentarea acestui lucru în acțiunea vă face cu adevărat uimitoare cât de bine funcționează.

Cu feedback-ul său haptic, Sony include și DualSense cu motoare care oferă zgomote mai puternice și mai precise, care se simte uimitoare. Acest lucru face ca tu să simți diferența dintre picăturile de ploaie dintr-un joc și vânt. Nu este tot așa zgomot.

Pe lângă toate acestea, DualSense este mult mai ergonomic decât predecesorul său și se potrivește bine în mâinile tale. Butoanele sale sunt tactile și receptive, iar bara luminoasă nu mai consumă bateria în câteva ore. pot avea 4 ore până la și peste 1 cu o singură încărcare de date aceasta.

Compatibilitate cu consola PS5 DualSense

Una dintre cele mai bune părți ale controlului DualSense este că vine doar cu PS5 în sine. Nu trebuie să ieși și cumperi unul în plus nu ai nevoie, dar cu siguranță poți să ai câțiva membri în gospodărie care doresc să joace. Poate fi folosit pentru a juca toate jocurile PS5 și PS4 care rulează pe PS5, dar nu se poate conecta la PS4 nativ. Cu toate acestea, puteți conecta DualSense la PC cu un cablu USB-C sau Bluetooth fără fir.

Dacă vă gândiți să utilizați un controler DualShock 4 pe PS5, poate puteți să vă gândiți din nou. În timp ce DualShock 4 se poate conecta la PS5 și poate juca jocuri PS4 disponibil prin compatibilitate cu versiunea anterioară, nu poate juca jocuri PS5. Sony susține că acest lucru se datorează faptului că nu acceptă feedback haptic și declanșatoare adaptive precum DualSense, deși în mod ciudat să joace jocuri PS5 care rulează pe PS4 prin Remote Play.

Alegerea noastră

DualSense

Se simte grozav de ținut și de folosit

Toate discuțiile de marketing ale Sony când au dus la lansarea DualSense ar fi părut exagerat, dar produsul final se ridică la înălțimea hype-ului. Atâta timp câte jocurile continuă să-și susțină caracteristicile și să profite din plin de ele, DualSense va rămâne unul dintre cele mai bune de pe rafturile magazinelor.

  • 70 USD pe Amazon
  • 70 USD la Best Buy
  • 70 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here