Dacă cumpărați nou stilou, Surface Slim Pen pentru Surface Pro 7?

Cel mai bun raspuns: Ar trebui să cumpărați noul stilou Surface Slim Pen cu Surface Pro 7 dacă intenționați să desenați sau să plănuiți să utilizați pe scară largă Surface ca tabletă. Dacă nu prea ai de folos un stylus, probabil că ar trebui să treci.

  • Cel mai nou stilou: Surface Slim Pen (150 USD la Microsoft)
  • Cea mai recentă tabletă Windows: Surface Pro 7 (de la 749 USD la Microsoft)

Ar trebui să cumpărați stiloul Surface Slim Pen?

Noul stilou Surface Slim Pen la Microsoft a fost reproiectat pentru a profita de încărcare wireless (numai pentru Surface Pro X, deocamdată) într-un încărcător cu suport. Dacă vă place să desenați pe tabletă și să plănuiți să folosiți pe deplin ceea ce aduce un stil la masă în ceea ce privește funcționalitatea, prețul poate merita.

Ai putea oricând să cumperi Surface Pro 7 fără unul pentru a începe și să vezi cum mergi.

Surface Pro reîmprospătat de la Microsoft

Microsoft a dezluit Surface Pro 7 următorul pas în linia Pro, luând tot ceea ce a făcut ca tabletele anterioare bazate pe Windows să fie atât de bune - inclusiv designul familiar Surface 2-in-1 - și adăugând câteva detalii notabile.

Portul USB de tip A vechi a fost înlocuit cu un port USB de tip C, permițându-vă să conectați o varietate de accesorii noi și alte dispozitive care care au același conector. Nu vă temeți dacă aveți hardware USB de tip A, deoarece un port de tip A mai există alături de portul de tip C mai nou.

Pentru specificații, obțineți un 12.Ecran Pixelsense de 3 inchi și opțiuni de 4 GB, 8 GB și 16 GB RAM LPDDR4x. Tipul de RAM, în special, ar trebui să reprezinte o creștere decentă a performanței față de RAM LPDDR3 inclusă în Surface Pro precedent. În plus, Microsoft a optat pentru cele mai recente procese Intel din a 10-a generație, cu opțiuni Core i3, i5 și i7 disponibile. Este o tabletă cu Windows.

Retragere

Creion nou Surface Slim

Stylus nou de lux

Surface Slim Pen este o reproiectare completă, oferind un profil mai subțire și încărcare fără fir pentru a completa Surface Pro X printre alte dispozitive Surface.

  • 150 USD la Microsoft

Evoluția de suprafață

Microsoft Surface Pro 7

Și mai multă putere

Surface Pro 7 poate arăta ca model mai vechi de Surface Pro, dar această ultimă iterație a Microsoft adaugă un port USB Type-C și cele mai recente procese din a 10-a generație de Intel.

  • De la 749 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here