Dacă cumpărați scumpul Surface Dock de la Microsoft?

Surface a început ca tableta care ar putea înlocui laptopul, dar de-a lungul anilor a devenit mult mai mult. Familia Surface oferă flexibilitate în stilul tău de viață informatic, care este greu de învins și datorită tuturor hardware-ului din interior, Book și Laptop, sunt capabile să fie singurul tău PC.

Totuși, s-ar putea să ai nevoie de puțin cu asta. Oricat de versatile sunt produse Surface, acestea au anumite limite. Acolo Intervine Surface Dock. Această mică cutie neagră are tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma portabil într-un computer complet.

Vezi la Microsoft

Iată câteva detalii despre Surface Dock, direct de la Microsoft:

  • Funcționează cu Surface Pro, Surface Book, Surface Pro 4 și Surface Pro 3.
  • 5.12 inchi x 2.36 inci x 1.18 inchi (130 mm x 60 mm x 30 mm).
  • 1.21 lbs. (550 grame).
  • Două Mini DisplayPort-uri.
  • Un port Gigabit Ethernet.
  • Patru USB 3.0 porturi.
  • Un port de ieșire audio.
  • Cablu SurfaceConnect.
  • Alimentare externă.

Dimensiunea produselor Surface funcționează împotriva lor când vine vorba de porturi. Sunt subțiri și ușoare și proiectate meticulos pentru a fi unele dintre cele mai frumoase produse premium de pe piață. Deși unele porturi sunt disponibile, nu sunt multe. Acesta nu este cazul cu Surface Dock.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Prin conectarea cu un singur cablu SurfaceConnect, transformați Surface într-un PC desktop cu multe conexiuni. De asemenea, veți furniza energie Surface prin același cablu pe care să împingeți orice altceva.

Surface Dock vă permite să conectați o pereche de monitoare, Ethernet și o grămadă de accesorii USB, la fel ca pe un computer desktop obișnuit. Este un aranjament îngrijit, cu doar acel cablu solitar care merge la andocare, permițând ca toate celelalte cabluri să fie gestionate fără a vedea.

Este un produs grozav care are o singură barieră potențială la intrare: prețul. La 200 USD, Surface Dock este o investiție semnificativă pe lângă prețul deja premium pe care îl plătiți pentru o Surface în primul rând.

Dar asta face și posibilă tragerea unei concluzii ușoare. Dacă cumpărați Surface Dock? Și valorează 200 de dolari? Da, absolut, dar numai dacă intenționați să îl utilizați frecvent pentru a vă transforma experiența Surface într-un desktop. Dacă vă place mobilul Surface și nu aveți în gând să vă utilizați acest fel, să păstrați banii în buzunar. Este atat de simplu.

Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here