Ar trebui să cumpărați Borderlands 3: Bounty of Blood DLC?

Sursa: Jocuri 2K

Cel mai bun raspuns: Bounty of Blood este o completare solidă la Borderlands 3, oferind jucătorilor o planetă complet nouă de explorare. Regurgitează o mulțime de elemente din jocul de bază, dar adaugă câteva elemente care nu se preocupă de franciza și creează surprize jucătorilor.

  • Cumpărați întregul pachet: Borderlands 3 Super Deluxe Edition (Xbox) (de la 100 USD la Microsoft)
  • Restul DLC-ului: Borderlands 3 Season Pass (Xbox) (50 USD la Microsoft)

Ce mi-a plăcut la Bounty of Blood

Sursa: Jocuri 2K

Al treilea DLC de poveste îi duce pe jucători pe planeta deșertică Gehanna, care, la fel ca multe planete din universul Borderlands, a fost lăsată în ruine după ce a venit o corporație, și-a consumat resursele și a plecat. Vânătorul tău de seif călătorește în oraș, numit Vestige, și se implică în conflictul dintre săteni și un grup de bandiți numiti Devil Riders și liderul lor, Rose, care are planuri în minte să fure un glob misterios și să-l folosească pentru ea. propriile scopuri nefaste.

DLC-urile Borderlands 3 au oferit mod de joc pe care oamenii bucură în timp ce modifică setările, creaturile cu care te lupți și introduc personaje noi. Diferența dintre acest DLC și celelalte setări este că este de inspirație occidentală. Da, seria Borderlands a fost puternic influențată de western în ansamblu, dar Bounty of Blood o duce la un nou nivel. În loc de stilul Mad Max văzut în jocul de bază, ești introdus chiar în Omul fără nume sau în The Magnificent Seven, unde un străin vine și pune un oraș pe calea cea bună.

Bounty of Blood împrumută foarte mult de la diferite tropi occidentale și spaghetti și este cu atât mai bine pentru asta. Ai străinul fără nume care se află între un oraș și niște bandiți, un narator cu un accent puternic care te lasă să intri în complot pe măsură ce merge și construirea unui grup pentru a-i doborî pe cei răi. Luând elemente din tot genul, Gearbox este capabil să creeze o poveste unică, care se simte familiară, dar care arată flexibilitate. Încă mai are acea aroma de Borderlands, cu quest-uri secundare și dialog care se simt ireverențioase și stupide, dar care se bucură în a merge pe traseul neașteptat către un punchline. Acest lucru este binevenit după jocul de bază Borderlands 3, care părea să rateze multe din ceea ce a făcut seria Borderlands atât de grozavă în ceea ce privește personajele și narațiunea.

Sursa: Windows Central

Gearbox a adăugat, de asemenea, un nou element pentru a efectua misiuni secundare. Compania a spus în materialele de marketing că alegerile pe care le faci ca jucătorului vor afecta povestea. Când ajungeți pentru prima dată la Vestige la începutul DLC-ului, orașul este aproape de gol și inutil de violent. Pe măsură ce finalizați căutări pentru cetățeni, unii care au fugit de Vestige pentru sălbăticia afară din câmpie, puteți determina să se întoarcă în oraș. Dacă ajuți un personaj numit The Wanderer, de exemplu, se va instala în taverna locală și va începe să cânte muzica. Ajută un fermier din afara orașului și ea va reapărea în interiorul zidurilor orașului și te va încuraja.

Toate acestea se leagă de idee că, cu cât faci mai multe fapte bune, cu atât vei avea un efect mai bun asupra tuturor celor din jurul tău. Este un concept interesant pentru seria Borderlands, care îi place să trăiască în această zonă noroioasă cenușie între bine și rău. Din fericire, Bounty of Blood nu trece niciodată complet pe partea ușoară, multe dintre alegeri fiind „ucide această persoană” și „fă-l pradă milei”."

În caz contrar, aceasta este o mare parte din aceleași Țări de Frontieră cu care te-ai obișnuit. Primești niște arme grozave și inamici nu pe care să le încerci. Inamicii nu sunt mai unici decât ceea ce a apărut în jocul de bază (de multe ori sunt aceiași cu nume ușor diferite), dar prezinta o schimbare suficientă pentru a-i distra pe jucători. Elemente noi, cum ar fi plantele care aruncă schije atunci când aruncați la corp la corp, schimbă modul de joc și vă obligă să vă implicați efectiv cu mediul în timpul luptei.

Ce nu mi-a plăcut la Bounty of Blood

Sursa: Windows Central

Bounty of Blood este un DLC solid care modifică formula Borderlands în moduri mici, dar semnificative. Cu toate acestea, în timp ce unele dintre elementele noi sunt distractive, dar nu adaugă prea mult nici jocului, nici poveștii.

Telezapper-urile, de exemplu, sunt piese ciudate ale tehnologiei antice care vă permit să vă teleportați, dar nu aveți acces la ele până în campania principală. Îți permit să ajungi în anumite zone pe care nu le-ai putut face înainte, dar mai ales stai să te teleportezi pe un câmp de luptă. Beneficiază de exploratorii profundi sau cei care să nu le deranjeze să se întoarcă, dar îi stau în calea celor care doresc doar să joace campania.

Bounty of Blood este un DLC solid care modifică formula Borderlands în moduri mici, dar semnificative.

Există, de asemenea, un vehicul nou numit Jetbeast, care este o motocicletă care poate trage mitralieră ca gloanțe. Oferă o călătorie lină, dar este singurul pe care îl poate folosi pe Gehanna. Unele upgrade pe care le puteți debloca îl fac mai rapid sau mai rapid, dar niciuna dintre ele nu este prea vizibilă în practică.

În timp ce Bounty of Blood a fost primul DLC Borderlands 3 care nu a adus înapoi un personaj consacrat anterior, ne-a trecut câteva noi. Rose începe ca ghid, dar devine ceva mai mult. Juno este o ceartă sinceră care devine șeriful lui Vestige, în ciuda trecutului ei cu Devil Riders. Există, de asemenea, nenumărate NPC-uri cu care poți interacționa.

Amândoi sună intrigant pe hârtie, dar niciunul nu iese în evidență printre personajele grozave ale seriei. Rose este un personaj tridimensional cu motivații distincte pentru a face ceea ce face, dar nu este drastic diferită de alte personaje cu care vă confrunți de-a lungul seriei. Juno, pe de altă parte, îți va oferi ceva pentru a te îngriji să te întorci la Vestige, nu face suficient, în capacități ei de a lupta și a nevoii de a se dovedi orășenilor. Majoritatea celorlalți NPC-uri sunt de uitate. Marele șef final de la sfârșit este, de asemenea, tariful standard, deși este un lucru atât de rău când prada este încă din belșug?

Concluzie: Ar trebui să joci Bounty of Blood?

Sursa: Windows Central

Nu am fost prea impresionat de Borderlands 3. Îi lipsea mult farmecul din Borderlands 1 și 2 și adesea părea să-și rateze sensul umorului. În timp ce serialul este cunoscut pentru că este groaznic și exagerat, a avut momente temeinice, fie cu personajele sale, fie în poveste, care au dat semnificație violenței. Borderlands 3 s-a aplecat în glumele de sânge și de fart și nu a atins prea bine marca în ceea ce privește identificarea personajelor sale.

Bounty of Blood simte că Gearbox se întoarce la rădăcini, mai ales cu misiunile secundare care vă permit să vă ajutați, să vă ucideți NPC-uri. În calitate de Vault Hunter, simți că ai nevoie de tine și că poți avea un impact, ceea ce duce în mare măsură la conducerea jucătorului prin câteva ore de joc.

În general, Bounty of Blood adaugă câteva idei unice canonului Borderlands, în timp ce nu face suficient cu alții. Abilitatea de a afecta lumea din jurul tău este una pe care o vedem în alte jocuri, dar nu atât de mult în Borderlands, așa că aici s-a reflectat a fost o surpriză plăcută. De asemenea, a adăugat mai mult la poveste, care este o reșapare distractivă a pastișelor occidentale cu o rotire Gearbox.

Mă îndoiesc că vreunul dintre NPC-uri va reapărea, deoarece variază de la un răufăcător solid de nivel C până la absolut uitate, dar nu au împiedicat campania, care mi-a luat aproximativ 7-8 ore pentru a fi finalizată cu câteva misiuni secundare. aruncate. în. Chiar și unele dintre elementele mai slabe nu strică experiența. Ele ies în evidență mai târziu ca fiind ceva la care ar fi putut fi lucrat puțin mai mult.

Dacă deja te-ai distrat cu Borderlands 3 și vrei să explorezi încă o altă planetă, poți face mult mai rău decât Bounty of Blood.

Întregul pachet

Borderlands 3 Super Deluxe Edition

Când vrei totul

Nu există încă jocul de bază și sunteți interesat de toate DLC-urile? Ediția Super Deluxe vine cu jocul principal, toate cele patru pachete DLC, câteva produse cosmetice grozave, suplimente pentru Butt Stallion și multe altele.

  • De la 100 USD la Microsoft (Xbox)
  • 43 USD pe Amazon (Xbox)
  • 30 USD la Best Buy (Xbox)

DLC-ul

Borderlands 3 Season Pass

Pentru când vrei puțin mai mult

Dacă aveți deja jocul de bază și puteți intra în cele patru pachete DLC, alegeți permisul de sezon. Cu Bounty of Blood scos, vei primi trei, cu încă unul pe drum.

  • 60 USD la Microsoft (Xbox)
  • 40 USD pe Amazon (Xbox)
  • 48 USD la GMG (PC)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here