Dacă Windows 10 S este livrat cu TOATE laptopurile Windows?

Windows 10 S nu este un sistem de operare complet nou, mai degrabă este o versiune de Windows care este concepută pentru a fi utilizată de către organizațiile educaționale și alții care doresc ca utilizatorii să fie restricționați la aplicații aprobate și distribuite prin Magazinul Windows. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii despre Windows 10 S și laptopul Surface.

Noul laptop Surface este livrat cu Windows 10 S, deși puteți, de asemenea, să „actualizați” sistemul de operare la Windows 10 Pro. Dar un utilizator de forumuri Windows Central, ariez84, a prezentat recent o teorie interesantă în forumurile noastre Windows 10. Ar trebui să accesați firul complet pentru toate detaliile, dar esența este aceasta: fiecare laptop Windows vândut astăzi ar trebui să fie livrat cu Windows 10 S.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

ariez84 05-06-2017 16:11

Cu 6 luni pentru a face upgrade la Windows 10 Pro/Home fără taxe suplimentare. (Cu avertismentul că MS își schimbă politica pentru a permite browsere terțe părți ca implicite dacă provin din Magazinul Windows). Nu am idee de ce Microsoft nu a implementat această politică și iată motivele mele: 1. Acest lucru va forța o mulțime de aplicații win32 precum Firefox, Chrome, Adobe și alți dezvoltatori populari vechi să folosească...

Răspuns

Admitem, ideea sună oarecum ... contraintuitiv la început, dar ariez84 ridică câteva puncte interesante. Și firul a primit deja câteva răspunsuri atent, inclusiv „Îmi pare rău, dar ești nebun” și „Pare o idee grozavă. in orice caz ..."

Ce spui, cititor Windows Central? Are ariez84 la ceva? Sau ideea este complet în larg? Accesați forumurile noastre și distribuiți 0 USD.02.

Pe forumuri: Fiecare laptop/tabletă vândut ar trebui să vină cu Windows 10 S ca implicit

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here