În cazul în care părinții plătesc pentru o garanție extinsă pentru laptopul elevului lor?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Da, în cele mai multe cazuri, cumpărarea unei garanții extinse pentru laptopul unui student este o idee bună. Laptopurile pot fi folosite toată ziua în fiecare zi pentru aproape orice tip de muncă, iar mobilitatea lor înseamnă că vor fi mereu în mișcare, supunându-le în cele din urmă la o utilizare și abuz peste medie.

 • Ultrabook premium: Surface Laptop 3 (de la 1.000 USD la Microsoft)
 • Valoare excelentă: HP Spectre x360 13t (de la 1.050 USD la HP)
 • Portabil perfect: Dell XPS 13 9300 (de la 900 USD la Dell)

Aflați cum folosește elevul laptopul

Mii de studenți se întorc la facultate în fiecare an și, deși studentul tău - cu un laptop capabil în mână - este responsabil, sălile de curs, căminele, laboratoarele și bibliotecile sunt pline de oameni. Oricine poate să treacă și să iubească un laptop de masă, să verse cafea pe o tastatură sau să pășească unde nu ar trebui atunci când un rucsac este rearanjat. Se întâmplă accidente și chiar dacă elevul dvs. nu este unul care abuzează de dispozitivele sale tehnologice, poate apărea deteriorarea unui laptop.

Accidentele devin mai frecvente frecvente de utilizare. Un laptop este de obicei transportat la fiecare prelegere, fiecare laborator și fiecare sesiune de studiu, apoi înapoi acasă sau la un cămin pentru ore de lucru seara. În timp ce o mulțime de laptop-uri vor vedea nu mai mult de câteva ore de utilizare într-o zi, laptopul elevului dvs. s-ar putea să nu aibă o perioadă de răcire câteva zile, în special în timpul examenelor și al momentului dificil.

Laptopurile sunt proiectate să suporte acest tip de utilizare, dar asta nu înseamnă că ceva nu poate eșua. O baterie se poate degrada până la punctul în care trebuie conectată aproape întotdeauna, porturile ar putea să nu mai funcționeze din utilizări frecvente sau un cauzaj poate colecta niște pixeli muți. Deși, în general, puteți folosi un laptop în cazul în care aceste probleme apar, probabil că cel mai mic număr de distragere a atenției pentru elevul dvs.

Ca și în cazul tuturor asigurărilor, există riscul de a plăti pentru ceva ce nu îl utilizați. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți față cu privire la aceste diferențe de probleme, de multe ori de garanții, ar putea face față sau mare, și, în cele din urmă, puteți economisi bani dacă mergeți cu siguranță suplimentară și ceva nu reușește după expirarea de bază.

Verificați ce este inclus în garanțiile de bază și extinse

Sursa: Windows Central

Folosind excelentul Microsoft Surface Laptop 3 ca exemplu, nu există o garanție limitată de un an pentru hardware și 90 de zile de asistență tehnică. Există, de asemenea, o fereastră de returnare de 60 de zile dacă dispozitivul nu vă place, precum și o garanție de potrivire a prețului de 60 de zile.

Garanția standard de un an tratează doar defectele hardware (componente interne, vizualizaj, touchpad etc.) și nu va oferi niciun ajutor pentru daune accidentale. În ceea ce privește cele 90 de zile de asistență tehnică, este practic acolo pentru a ajuta la configurarea corectă a Windows 10 și a aplicațiilor de vânzare.

O garanție extinsă, care se numește Microsoft Complete, poate fi adăugată în momentul oportunei sau în termen de 45 de zile de la îndeplinire. Poate fi avut timp până la doi ani și va acoperi laptopul elevului dvs. pentru orice daune accidentale, inclusiv picături, lichide vărsate sau ecrane sparte. Pe durata, veți avea, de asemenea, acoperirea standard a defectelor hardware care este în mod normal în vigoare doar pentru primul an.

Pentru un alt exemplu, vom folosi convertibilul Spectre x360 13t pe care îl recomandăm studenților și aceasta alegerea noastră generală de top pentru cel mai bun laptop Windows. HP oferă o garanție limitată standard de asistență tehnică pentru a vă ajuta să configurați totul.

Există, de asemenea, o mulțime de alte planuri de garanție din care puteți alege, inclusiv o stingere a planului inițial pentru doi sau trei ani, precum și planuri extinse pe doi și trei ani cu acoperire pentru daune accidentale și furt.

Cel mai bun pachet, cel puțin pentru studenții predispuși la accident, este probabil acoperirea de trei ani cu protecție împotriva daunelor accidentale și a furtului. Include ridicarea, repararea și returnarea unui laptop deteriorat și acoperă scurgerile, supratensiunile, căderile și acoperirea standard a defecțiunilor hardware. Este o afacere solidă, mai ales pentru că costă mult mai puțin decât prețul unui laptop nou. Și în caz de furt, HP va bloca și va urmări laptopul.

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

În cele din urmă, Dell XPS 13 9300 sunt câteva opțiuni de garanție impresionante. opta pentru un abonament lunar la Premium Support Plus, care acoperă reparațiile la fața locului pentru hardware sau accidente, precum și asistență tehnică, sau puteți beneficia de până la patru ani de acoperire pentru o singură rată fixă.

Apoi este Serviciul de Daune Accidentale, care se ocupă de supratensiunile electrice și problemele de ecranare, deversările și căderile și căderile. Acoperirea poate fi găsită timp de până la patru ani la un preț destul de rezonabil. Dacă elevul tău este predispus la accidente, este fără îndoială o alegee neprețuită.

Merită banii în plus?

Din aceste exemple reiese clar că garanțiile extinse nu sunt toate la fel. În general, costul este mult mai mic decât un dispozitiv complet nou în cazul în care apar daune catastrofale, dar lungimea și lățimea acoperirii este ceva la care trebuie să acordați atenție.

Cel mai elegant laptop de acolo s-ar putea să nu fie potrivit pentru studentul dvs. din cauza acoperirii garanției sau puteți alege să renunțați la o garanție extinsă și să sperați la ce este mai bun. Indiferent ce laptop cumpărați, asigurați-vă întotdeauna că citiți în întregime ceea ce este oferit în pachetele de bază și extinse. În cele mai multe cazuri, o garanție extinsă pentru un laptop care va fi supus vie la școală este o idee grozavă.

Ultrabook premium

Laptop de suprafață 3

Un laptop excelent pentru studenți

Cu un șasiu subțire și ușor, Surface Laptop 3 are portabilitatea și performanța necesară pentru îndeplinirea standardului de muncă. Durata de viață a bateriei este excelentă și poate fi avută cu o garanție extinsă până la doi ani.

 • De la 1.000 USD la Microsoft
 • De la 819 USD la Amazon
 • De la 1.000 USD la Best Buy

Valoare excelentă

HP Spectre x360 13t

Cabriolet premium la un preț incredibil

Noul Spectre x360 13t demonstrează că HP poate face hardware și design uluitoare, iar un preț excelent se adaugă doar la pachet. O acoperire extinsă poate fi avut până la trei ani.

 • De la 1.050 USD la HP
 • 1.349 USD la HP
 • De la 1.250 USD la Best Buy

Portabil perfect

Dell XPS 13 9300

Perfectiunea Ultrabook

Nu numai că XPS 13 9300 este un laptop perfect, ci vine cu până la patru ani (sau un abonament lunar) de suport robust. De asemenea, optați pentru o acoperire pentru daune accidentale pentru un student predispus la accident.

 • De la 900 USD la Dell
 • De la 1.553 USD la Amazon
 • 1.652 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here