Cumpărați această reducere de o zi pentru televizoare inteligente Samsung 4K, instalat de la 480 USD la Woot

Dacă este timpul să vă actualizați televizorul la ceva mai mare și mai bun, vânzarea de sau zi a Woot pe televizoare inteligente Samsung 4K are câteva modele diferite de care să economisiți astăzi, doar că trebuie să vă verificați. Toate televizoarele din vânzarea de astăzi sunt recondiționate din fabrică și, deși este posibil să nu fie noi, fiecare au fost inspectate și testate pentru a se că sunt în starea de a asigura funcționarea.

De multe ori, abia dacă observați că un articol a fost folosit înainte, după ce a fost recondiționat. În plus, Woot include o garanție Samsung de 90 de zile la multe. Prețurile încep de la 479 USD.99, deși nu se știe cât vor dura aceste televizoare, așa că asigurați-vă că faceți cumpărături în curând.

Nu așteptați

Samsung 4K Smart TV Vanzare reconditionata din fabrica

Anumite televizoare inteligente Samsung 4K sunt la vânzare astăzi, începând de la 480 USD. Fiecare dintre aceste televizoare a fost recondiționat de Samsung pentru a se asigura că sunt în starea de funcționare, iar la îndeplinire este inclusă o garanție Samsung de 90 de zile.

Prețurile variază

  • Vezi la Woot

Unul dintre cele mai accesibile modele din vânzarea de astăzi este televizorul inteligent QLED 4K UHD QLED de 43 de inchi de la Samsung. Acest model recondiționat din fabrică a scăzut acum la 479 USD.99 și dispune de tehnologie Quantum Dot pentru o imagine mai realistă cu peste un miliard de nuanțe de culoare, împreună cu Motion Rate 120, un procesor Quantum și patru intrări HDMI. Modelele de 49 de inchi și 65 de inchi ale acestui televizor sunt și astăzi la vânzare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apoi, din nou, televizorul inteligent Samsung Flat 55-inch 8 Series 4K UHD din 2019 oferă cel mai bun preț pentru bani dacă sunteți în căutarea unui ecran mare. Acest model este la vânzare la doar 549 USD.99 astăzi și este compatibil cu diverși asistenți virtuali, inclusiv Amazon Alexa, Google Assistant și Bixby de la Samsung pentru control vocal.

Asigurați-vă că consultați vânzare pentru mai multe opțiuni. Woot percepe, în general, 6 USD per comandă pentru expediere, deși puteți obține livrare gratuită pentru orice comandă acolo atunci când vă conectați cu un abonament Amazon Prime înainte de a verifica. Dacă nu ați mai fost niciodată membru Prime, puteți începe acum o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile pentru a câștiga transport gratuit pentru a vă cumpăra. de la Woot și Amazon, împreună cu acces la toate avantajele Prime, inclusiv streamingul Prime Video. serviciu, reduceri exclusive numai pentru membri, cărți electronice Kindle gratuite și multe altele.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here