Cumpărați această reducere a televizoarelor inteligente Samsung 4K de Ziua Muncii de la 300 USD,

Dacă puteți utiliza vânzările de Ziua Muncii din acest an pentru a vă actualiza televizorul la ceva mai mare și mai bun, vânzarea de o zi a Woot pe televizoarele inteligente Samsung 4K are o serie de modele diferite de care să economisești astăzi, doar pe care să-l ai. ai nevoie. a verifica. Toate televizoarele din vânzarea de astăzi sunt recondiționate din fabrică și, deși este posibil să nu fie noi, fiecare au fost inspectate și testate pentru a se că sunt în starea de a asigura funcționarea.

De multe ori, abia dacă observați că un articol a fost folosit înainte, după ce a fost recondiționat. În plus, Woot include o garanție Samsung de 90 de zile la multe. Prețurile încep de la 299 USD.99, deși unele modele s-au epuizat deja și nu se știe cât vor dura aceste televizoare, așa că asigurăți-vă că faceți cumpărături în curând.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu așteptați

Samsung 4K Smart TV Vanzare reconditionata din fabrica

Anumite televizoare inteligente Samsung 4K sunt la vânzare astăzi, începând de la 300 USD. Fiecare dintre aceste televizoare a fost recondiționat de Samsung pentru a se asigura că sunt în starea de funcționare, iar la îndeplinire este inclusă o garanție Samsung de 90 de zile.

Prețurile variază

  • Vezi la Woot

Oferta dată nu mai este valabilă și nu avem o mai bună. Cu toate acestea, am găsit câteva oferte similare

Samsung Galaxy Buds 2

124 USD.99 149 USD.99 Economii 25 USD 1629306853

Căștile wireless adevărate Samsung Galaxy Buds 2, anunțate recent, sunt reduse pentru prima dată pentru o singură zi doar la Woot! cost economisi 25 USD la culoarea la alegere pana la epuizarea stocurilor.

Descoperiți vânzarea Samsung

Numai pe timp limitat 1623689942

Samsung are o mulțime de reduceri grozave disponibile doar pentru o săptămână, ca parte a evenimentului său de vânzări Discover Samsung! Acum este șansa de a economisi la un nou smartphone, ceas sau tabletă Galaxy, iar unele aparate Samsung sunt și ele la vânzare.

Căști wireless adevărate Samsung Galaxy Buds Plus albe

89 USD.99 120 USD.00 Economii 30 USD 1622628407

Ia-l în alb sau roșu. Obține 22 de ore de sunet cu 11 ore la o singură încărcare și alte 11 de la carcasa de încărcare care se poate reîncărca wireless. Includeți un microfon intern și două externe pentru o voce clară și izolata. Funcționează cu Android și iOS.

Monitor curbat pentru jocuri Samsung seria G77 de 32 de inchi

599 USD.99 850 USD.00 Economii 250 USD 1621512680

Designul este inspirat de un jucător celebru din League of Legends, T1 Faker, care include semnătura sa și o iluminare roșie iconică. Are curbă 1000R pentru imersiune completă, tehnologie QLED pentru culoare și contrast și suport HDR 600.

Ceas inteligent Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm GPS Bluetooth

179 USD.99 220 USD.00 Economii 40 USD 1620652249

Funcționează cu Android și iOS. Urmărește automat activitățile populare, cum ar fi ciclism sau înotul. Poate monitoriza somnul, stresul și ritmul cardiac. Utilizează vizualizajul Super AMOLED și ramă tactilă pentru navigare rapidă. Are și control vocal Samsung Pay și Bixby.

Unul dintre cele mai accesibile modele din vânzarea de astăzi este televizorul inteligent QLED 4K UHD QLED de 50 de inci de la Samsung. Acest model recondiționat din fabrică a scăzut acum la 399 USD.99 și dispune de PurColor pentru o imagine incredibil de vibrantă și un contrast excelent. Alte caracteristici includ Motion Rate 120, suport HDR, UHD Dimming, trei porturi HDMI și multe altele. O versiune de 55 de inchi este, de asemenea, la vânzare.

Dacă vrei ceva mai mare, televizorul inteligent Samsung Flat 65-inch 8 Series 4K U din 2019 HD oferă avantaje excelente pentru banii dvs.. Acest model este la vânzare la doar 769 USD.99 astăzi și este compatibil cu diverși asistenți virtuali, inclusiv Amazon Alexa, Google Assistant și Bixby de la Samsung pentru control vocal. Este disponibilă și o versiune de 75 de inchi.

Asigurați-vă că consultați vânzare pentru mai multe opțiuni. Woot percepe, în general, 6 USD per comandă pentru expediere, deși puteți obține livrare gratuită pentru orice comandă acolo atunci când vă conectați cu un abonament Amazon Prime înainte de a verifica. Dacă nu ați mai fost niciodată membru Prime, puteți începe acum o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile pentru a câștiga transport gratuit pentru a vă cumpăra. de la Woot și Amazon, împreună cu acces la toate avantajele Prime, inclusiv streamingul Prime Video. serviciu, reduceri exclusive numai pentru membri, cărți electronice Kindle gratuite și multe altele.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here