Adăpostit pentru Windows 10: un joc plin de satisfacții de supraviețuire în pustietate

Un avantaj de a fi în Microsoft Store față de Steam, sau cel puțin puțin credem noi, vine cu integrarea Xbox Live pentru realizări. Deci ceea ce obțineți aici este practic aceeași experiență pe care am avut-o pe consolă, cu excepția computerelor cu Windows 10.

Sheltered a venit prin programul Xbox Game Preview, așa că există într-o formă de ceva vreme. Nu este foarte scump, accesibil pentru o gamă largă de computer și plin de satisfacții, oferind în același timp sau provocare grea. Este unul de verificat.

Cerințe de sistem

Sheltered nu este un joc cu grafică intensivă, ceea ce înseamnă că cerințele de sistem sunt destul de scăzute. Iată de ce nevoie:

  • Procesor: CPU Dual Core
  • Memorie: 1 GB RAM
  • Grafică: GeForce 7800, AMD HD 4600, Intel HD Graphics 3000 sau mai sus
  • DirectX: versiunea 9.0
  • Stocare: 600 MB spatii disponibile

După cum puteți vedea, un număr mare de computere cu Windows 10 ar trebui să poată juca confortabil Sheltered. În scopul acestei postări, am rulat pe un Dell XPS 13 2015 cu un Intel Core i7 și 8 GB RAM. Există un număr mic de setări de schimbat, puteți modifica rezoluția, de exemplu. L-am rulat la 1080p pentru că nu există niciun motiv pentru care aș avea nevoie de asta la QHD+!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Povestea

Sheltered este un simulator de supraviețuire plasat într-o perioadă post-apocaliptică. Tu și ceilalți 3 membri ai familiilor tale sunteți forțați în subteran într-un adăpost pentru a vă stabili o casă departe de pericolele lumii iradiate de deasupra. Nu e mult, dar e acasă.

De la începutul obiectivului este simplu: protejează-ți familia și supraviețuiește cât poate de mult. Oamenii s-ar putea sa se oboseasca, cu siguranta le vor fi foame si vor trebui sa foloseasca toaleta. Trebuie să ai grijă de membrii familii tale în timp ce îți construiești adăpostul.

Va trebui să ieși afară uneori. Va trebui să explorezi lumea, să cauți provizii, să faci comerț cu alți supraviețuitori. Este periculos, dar necesar. Fără combustibil, generatorul tău se va opri și nu vei mai avea putere. Fără mâncare și apă vei muri de foame. Fără medicamente, ai putea muri din cauza otrăvirii cu radiații. Și dacă nu strângi unelte și cu ajutorul tău, nu poți să stingi adăpostul, creând confortul esențial pentru viața fericită și sănătoasă.

Și astfel provocarea este simplă: supraviețuiește.

Grafică și joc

Sheltered nu este prea mult în ceea ce privește acest lucru grafic, dar asta nu înseamnă că nu este atractiv în sine. Este o extravaganță de pixel art cu o senzație retro distinctă, dar un aspect foarte atmosferic. Ziua se transformă în noapte care se transformă în zi. Pământul pustiu arată ca o lume post-nucleară, iar micul tău buncăr are lumini și sunete în concordanță cu experiența.

Deoarece Sheltered a fost lansat pentru prima dată pe Xbox One, versiunea Windows 10 vine cu suport complet pentru controler. Dar, nu este un sistem complex, așa că veți găsi mult mai ușor să vă deplasați folosind chiar probabilitatea de tastatură și mouse-ul.

Făcând clic pe dreapta pe elemente, se afișează lucruri de făcut, cum ar fi remediere, actualizarea sau doar acțiunea. Generatorul nu se umple singur cu combustibil și trebuie să spună copiilor să se culce sau să facă duș.

Caracterele pot fi setate să se automatizeze, astfel încât să se ocupe singure de funcții de bază, cum ar fi să mănânce, să fie, să folosească toaleta. Sau, dacă vă simțiți mai confortabil să aveți control total, puteți să monitorizați elementele vitale și să aveți grijă de toate. De asemenea, le veți atribui sarcini de făcut, asigurându-vă că distribuiți încărcătura pentru a nu compromite sănătatea uneia asupra celuilalt.

Ca și în cazul altor jocuri de acest tip, există o mulțime de mișcări. ți accelera trecerea timpului ținând apăsat butonul shift de pe tastatură pentru a face sarcinile să se termine mai repede.

O parte importantă a Sheltered este să ieși în pustietate și să adune provizii. Mai întâi va trebui să vă îmbrăcați într-un costum de radiații, altfel riscați să cedeți la otrăvire. Odată ce ești gata, organizezi o expediție cu până la doi membri ai grupului tău, echipează-i cu măști de gaz, mâncare, apă, arme, orice crezi că ar putea fi util în excursie. Harta va avea zone care au fost descoperite și o mulțime care sunt marcate cu "?".

Vă recomand să intrați și în expediții cât mai curând posibil. Resursele se vor seca rapid și nu vrei să ajungi în poziție pe care am avut-o eu: fără mâncare sau combustibil și o familie obosită care nu a putut să iasă afară. Hopa.

În timp ce grupul tău este afară, vă voi întoarce prin radio punând întrebări la care să vă răspundeți, iar acțiunile dvs. determinând rezultatul expediției. De asemenea, ocazional vei întâlni alți oameni în sălbăticie, uneori prietenoși, alteori mai puțin. Dar există posibilitatea de a alege interacțiunile cu ei, inclusiv tranzacționare și agresiune. Pe măsură ce progresați și colectați piese, veți putea să vă reparați rulota și să o duceți și în expediții.

De asemenea, oamenii vor încerca să intre în adăpostul tău. Din când în când veți fi sunat pe interfon de un supraviețuitor rătăcitor care caută refugiu și depinde de dvs. dacă să-i lași sau nu să intre. Ei pot avea abilități utile sau s-ar putea să fii doar într-o dispoziție plăcută, dar trebuie să echilibrezi un corp suplimentar cu resursele tale.

Dacă adăpostul tău nu poate face față sarcinii, atunci rezidenții tăi vor începe să sufere, să se îmbolnăvească și poate chiar să moară. Aceasta este cea mai grizzli parte din Sheltered, deoarece trebuie să decideți ce să faceți cu cadavrele. Dacă ai un congelator poți recolta corpul și mai hrăni puțin pe toți. Sau poți să ieși afară și să-i îngropi. Decesele vor avea efecte psihologice asupra oamenilor din Adăpost. De exemplu, un părinte va suferi traume dacă unul dintre copiii lor moare.

Și așa mai departe, și așa mai departe. Trebuie să supraviețuiești cât poți de mult.

Realizări

Sheltered oferă un scor complet de 1000 de jucători, dar nu o listă foarte lungă de realizări. Bijuteria coroanei valorează 200 pentru descifrarea codului.

Realizările se deblochează, dar până acum am văzut o întârziere la ele și nicio notificare din aplicația Xbox de pe computer pe care mă îngrijesc. Notificările au venit pe Lumia 950 XL înainte să văd ceva pe PC. Așa că nu vă faceți griji prea mult dacă nu le vedeți, se vor debloca în continuare.

Vedeți lista completă de realizări pentru Sheltered

Linia de jos

Sheltered este un joc plin de satisfacții de jucat atâta timp cât sunteți pregătit să investești ceva timp în el. Acest tip de experiență nu este pentru toată lumea, dar există o adevărată provocare trebuie să aveți aici pentru a-ți păstra mica comunitate în siguranță și bine cât de mult poți.

Deoarece este și un titlu de intensitate destul de scăzută, mulți oameni îl pot juca. Nu necesită mult hardware și funcționează minunat pe hardware care nu este pentru jocuri. Are un preț bun, de asemenea, la doar 14 USD.99 sau 9 GBP.99, sunt ore de divertisment de avut pentru nici o cheltuială mare. Și cu realizări prin Xbox Live, sunt un mic diferență față de versiunea Steam deja disponibilă pentru PC.

Vedeți în Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here