Shazam atinge 250 de milioane de utilizatori și acceptă etichetarea emisiunilor TV. Se pare că aplicația Windows Phone primește sau actualiza.

Veți putea eticheta emisiunile TV cu Shazam destul de curând

Popularul serviciu de etichetare a muzicii Shazam a ajuns la 250 de milioane de utilizatori și a dezlănțuit și capacitatea de a etichetei emisiunile TV. Funcționalitatea adăugată va permite utilizatorilor să afle ce muzică redă, cine acționează pe ecran și multe altele. Serviciul este disponibil sub formă de aplicație pentru Windows Phone, dar este adesea umbrit de integrare proprie etichete muzicale Bing Audio de la Microsoft pe platforma mobilă, care oferă funcționalități identice.

Deși etichetarea emisiunilor TV este doar pentru SUA, este o funcție interesantă suplimentară. Doug Garland, directorul șef al veniturilor Shazam, următorul comentariu:

„În fiecare săptămână avem peste două milioane de utilizatori. Oamenii cred că este magic. Dar motivul pentru care oamenii se întorc este pentru că există un grad uimitor de utilitate. Am observat că 54% dintre utilizatorii foloseau Shazam cel puțin o dată pe săptămână pentru a eticheta lucrurile la televizor... așa că ne-am gândit că putem face mult mai multe cu asta. Televiziunea interactivă a fost până acum ucidere pe autostrada informației."

Shazam a lucrat cu peste 140 de produse pentru a integra Shazam în reclame, dar speră să integreze și anumite emisiuni TV.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă Shazam nu este pe strada dvs., atunci nu vă temeți, deoarece credem că Microsoft va introduce o astfel de funcționalitate în Bing pentru a se alătura serviciului său audio. Compania a doritonat VideoSurf (www.videosurf.com), care este un startup care le permite utilizatorilor să caute videoclipuri pe YouTube, Hulu, CNN, TMZ, Dailymotion, Comedy Central. Serviciul a fost demonstrat la E3 la începutul acestui an pe consola Xbox 360. Cu ceva noroc, vom vedea acest lucru sosind pe Windows Phone.

Pe lângă căutarea prin conținut, VideoSurf prezentația audio și de recunoaștere facială care permite serviciul să tragă informațiile care sunt atât exacte, cât și relevante pentru ceea ce este afișat în prezent pe ecranul mare. Cum ar putea fi implementat acest lucru pe Windows Phone este încă o întrebare bună - o posibilitate ar putea fi prin a utiliza camerele pentru a înregistra un segment din spectacol/film.

O scurtă concluzie poate fi redactată că Shazam TV extinde serviciul pentru a acoperi nu numai muzica, ci și. Încearcă să devină aplicația însoțitoare de care are nevoie de fiecare cartof de canapea. Microsoft, pe altă parte, sunt deja produse și servicii în camera de zi. Tot ce a mai rămas este să adaugi VideoSurf la Windows 8, Windows Phone și Xbox și pot fi câștigător. 

În prezent, Shazam și Shazam Encore sunt la versiunea 2.2 și nu am avut încă o actualizare. Vom ține un ochi dacă și când se va prezenta și vom face o posta ulterioară. Între timp, obțineți Shazam (gratuit) aici și Shazam Encore (5 USD.99) aici dacă ești curios.

prin: The Verge

        

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here