Aplicația de captură a ecranului ShareX Windows ar putea înlocui Instrumentul de decupare definitiv

Software-ul este o aplicație gratuită, cu sursă deschisă, de captură de ecran și de captură de ecran plină de caracteristici pentru computer.

ShareX scoate din apă Windows Snipping Tool, iar instrumentele sale GIF și captură video pun în competiție bună cu software-ul plătit de captură de ecran.

Caracteristicile notabile ale ShareX includ:

  • Fiind capabil să identifice marginile pe ecrane pentru a permite capturi ușoare.
  • Comenzi rapide de la tastatură personalizabile.
  • Captură prin defilare.
  • Captură pagini web.
  • Adnotare imagine.
  • Adăugarea de filigrane la imagini.

Este o aplicație puternică și esențială pentru oricine are nevoie să captureze conținut pe ecrane, cu multe mai multe funcții decât cele enumerate mai sus.

Consultați ShareX în Magazinul Windows

Ceea ce ShareX face bine

Când vine vorba de capturi de ecran, opțiuni pentru capturarea regiunilor, inclusiv dreptunghiuri, elipse și forme cu mână liberă. După ce ați făcut capturi de ecran, puteți să adnotați sau să vă filigranați printre alte opțiuni pentru a vă ajuta să vă ilustrați punctul de vedere cu imagini. De asemenea, puteți introduce o adresă URL pentru a captura o întreagă pagină web sau pentru a face captură prin defilare, care poate fi folosită pentru a prelua o pagină întreagă sau orice altceva care derulează fără o zonă de cusătură. poate chiar să tăiați marginile capului derulate pentru a elimina elementele care s-ar repeta în mod normal la derulare, cum ar fi meniurile aplicațiilor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Captura video este simplă, de asemenea, deoarece ShareX facilitează înregistrarea conținutului dorit de pe dispozitiv. Aveți opțiuni pentru înregistrarea video utilizată o varietate de coduri, inclusiv MP4, gif, webm și avi. Una dintre cele mai utile caracteristici pentru înregistrarea video este că ShareX poate identifica marginile de pe ecran atunci când există ceva ce este mai probabil să se înregistreze. De exemplu, dacă există multe aplicații deschise pe ecran, acesta poate spune marginile acelor ferestre și ajustează zona de înregistrare înainte de a începe. Dar dacă puteți să vă înregistrați o anumită zonă, o puteți selecta cu mâna liberă. După ce ați făcut o captură de ecran sau ați înregistrat ecranul, ShareX are o varietate de destinații de încărcare. Îl puteți configura pentru a încărca conținut în mai multe servicii populare, cum ar fi Imgur, Flickr, Photobucket, Twitter și multe altele.

De asemenea, puteți personaliza locul în care sunt stocate fișiere pe dispozitiv. Și puteți selecta orice folder pentru a fi destinația dvs. de stocare, inclusiv folderele OneDrive.

Vă puteți personaliza fluxul de lucru cu o varietate de combinații de comenzi rapide ale tastaturii. De exemplu, dacă vizionați un eveniment live și aveți nevoie să faceți sau mulțime de capturi de ecran, puteți configura ShareX pentru a face capturi de ecran atunci când apăsați Ctrl + PrtScn, dar dacă aveți nevoie să luați un videoclip cu care puteți Ctrl + Schimb + PrtScn.

Ceea ce ShareX greșește

Compensația pentru ShareX este interfața de utilizare învechită.

Deschiderea ShareX vă va trimite înapoi în trecut, cu mult înainte ca platformele universale Windows (UWP) să facă parte din Windows. Este un program în stil vechi, cu elemente mai mici pe care să faceți clic în interfață și un design foarte simplu. Acest lucru nu înlătură funcționalitatea sau caracteristicile impresionante ale aplicației, dar dacă sunteți obișnuit cu aplicații noi și moderne care folosesc Fluent Design și limbajul de proiectare Windows 10, veți primi un whiplash revenind la limbajul de proiectare utilizat în ShareX.

Cu acel design clasic vine o curbă de învățare. ShareX este extraordinar de personalizabil cu opțiuni pentru a începe rapid de la tastatură, destinații de încărcare, setări ale aplicațiilor și chiar lucruri precum rata de cadru pentru înregistrarea video. Găsirea acestor opțiuni poate dura ceva timp, dar merită să aruncați sau privirea sinceră asupra aplicației pentru a-și afla caracteristicile.

De asemenea, merită remarcat faptul că, în timp ce capturile de ecran vor funcționa pe dispozitivele care rulează Windows 10 S, funcțiile de înregistrare a ecranului nu vor funcționa pe aceste dispozitive.

În general, ShareX este un instrument puternic de captură de ecran care vă va simplifica fluxul de lucru și vă va ușura preluarea conținutului de oriunde pe dispozitiv.

Consultați ShareX în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here