În urmă cu șapte ani, Microsoft a lansat Surface Pro 3” care definește era,

Când vine vorba de linia Surface Pro, Surface Pro 3 este, fără îndoială, cel care lasă Surface să-și găsească locul. Versiunile anterioare ale Surface Pro se bazau pe un 16:9 10 tipic.Full HD de 8 inchi, în timp ce Surface Pro 3 a sărit la aspectul familiar 3:2 (în timp ce a mărit dimensiunea la 12 inchi la 2160 x 1440).

Anunțat pe 20 mai în New York City la un eveniment de presă privată, Surface Pro 3 a schimbat și Wacom cu tehnologia N-trig pen, o schimbare a culorii în platină, Core i7 opțional, șasiu mai ușor și camere duale de 5MP. Este, cu alte cuvinte, o actualizare masivă de la Surface Pro 2. Chiar și Type Cover s-a ajuns cu un trackpad nou din sticlă cu 60% mai mare, cu un clic mecanic.

Și Microsoft a cumpărat ulterior N-trig pentru că i-a plăcut atât de mult.

Ne vedem, Jake.Sursa: @_Melbourneer_

Interesant este că manualul online Surface Pro 3 a confirmat chiar existența Surface Mini, un dispozitiv pe care l-am revizuit cinci ani mai târziu. Au existat și anecdote amuzante precum Jake Tapper de la CNN care ascunde un iPad în spatele Surface Pro 3 (Tapper a explicat ulterior controversa falsă) și Microsoft a trebuit să învețe NFL că Surface nu era un iPad.

De asemenea, îmi amintesc clar această zi, deoarece a fost prima Surface la care a fost invitat chiar și Windows Central și a început ceea ce a devenit un anunț aproape anual și un ciclu de revizuire pentru linia Surface Pro.

Mai târziu, în ianuarie 2015, s-a dezvăluit că divizia Surface, pentru prima dată, a adus 1 USD.Venituri de 1 miliard, generate de vânzări de sărbători Surface Pro 3. Ulterior atins 2 miliarde de dolari în 221, în primul rând, a unui joc mult mai diversificat.

Iată, Surface Pro 3!Sursa: Windows Central

Surface Pro 4 a fost lansat 17 luni mai târziu și a livrat ceea ce noi numim acum designul „clasic” Surface Pro, cu un 12 mai mare.Ecran de 3 inchi 2763 x 1824, camere puteți avea, Windows Hello pentru prima dată și alte modificări modeste. Am spus despre asta în 2015 că a fost prima Surface care a fost luată în serios:

Surface Pro 4 este prima Surface care a fost revizuită în sine, spre deosebire de conceptul din spatele său. Majoritatea recenziilor Surface Pro 3 au pus la îndoială fără a înceta necesitatea Surface și dacă categoria ar putea avea succes pentru Microsoft, în loc să fie un experiment ciudat.

La sfârșitul lui 2019, am numit Surface Pro cel mai important PC al anilor 2010. Rămân cu asta.

Marea întrebare este dacă Surface Pro 8, pe care îl anticipăm mai târziu în acest an, va redefini Surface Pro? Lansarea recentă a Surface Pro 7+, destinată exclusiv afacerii, sugerează că modelul continuă să trăiască doar pentru departamentele de întreprindere și IT, în timp ce o nouă versiune pentru consumatori se poate elibera de același design vechi al șasiului. Cine știe, poate vom obține în sfârșitul Thunderbolt 4, rame mai subțiri și o nouă tehnologie de ecran, toate acestea fiind extrem de necesare.

Care Surface Pro este cea mai definitorie/importantă?

Care Surface Pro a fost preferată și care crezi că a definit PC-ul Microsoft care a schimbat jocul? Spuneți-ne în comentarii împreună cu ceea ce credeți că Surface Pro 8 trebuie să fie un câștigător.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here