Senua's Saga: Hellblade II, regia narativă pentru a se concentra pe „mituri, zei și religie”, echipă aproximativ de două ori mai mare decât primul joc

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

 • Ninja Theory a fost dezvoltată de Microsoft în 2018 și face parte din Xbox Game Studios.
 • Ninja Theory a anunțat Senua's Saga: Hellblade II la Game Awards 2019.
 • Directorul de creație, Tameem Antoniades, a spus că Senua's Saga: Hellblade II este creat de două ori mai mulți dezvoltatori decât primul joc.
 • Antoniades a mai spus că Saga lui Senua: Hellblade II este menită să concentreze modul în care suferința modelează zeii, miturile și religia.

În timp ce Senua's Saga: Hellblade II este devreme în dezvoltare, acum știm puțin mai multe despre ce nu așteptăm. În timpul unui nou jurnal pentru dezvoltatori, directorul de creație și co-fondatorul Ninja Theory, Tameem Antoniades, a împărtășit puțin mai multe informații despre joc. Este realizat de o echipă de două ori mai mare decât cea care care a lucrat la Hellblade: Senua's Sacrifice.

Având în vedere că jocul a fost creat de 20 de oameni, putem estima că acest lucru înseamnă aproximativ 40 de dezvoltatori din cei 120 de la Ninja Theory lucrează la Senua's Saga: Hellblade II. Antoniades a mai spus că, în timp ce primul joc s-a concentrat pe oferirea oamenilor de o perspectivă personală asupra psihozei, continuarea este menită să se bazeze pe asta și să arate cum nebunia și suferința „conturează miturile, zeii și religia." arunca o privire la "Jurnalul Dreadnought" unde Tameem a împărtăși aceste informații mai importante.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ninja Theory a dezvălui mai multe proiecte ambițioase în ultimele câteva luni. La E3 2019, a dezvăluit Bleeding Edge, un brawler multiplayer colorat care urmează să fie lansat în martie 2020. Echipa a anunțat, de asemenea, The Insight Project, un efort de cercetare de mai mulți ani pentru a ajuta la dezvoltarea bolilor mintale și a posibilului tratament prin jocuri video. Apoi Ninja Theory a anunțat Senua's Saga: Hellblade II la Game Awards 2019. În cele din urmă, a dezvăluit și Project Mara, un titlu experimental de groază.

Aceste ultime trei proiecte cuprind sau nouă misiune de studio pentru Ninja Theory, ca parte a Xbox Game Studios, care este „Să creați artă care schimbă viața cu tehnologie care schimbă jocul."

Analiza trailerului Hellblade II: caută detalii despre joc și poveste

Cel mai bun

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste sau sută de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

 • 45 USD pe Amazon
 • 45 USD la Best Buy

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here