Sense the Color, adăugând un pic de pop fotografiilor tale Windows Phone

Dacă vă place editarea selectivă a culorilor pentru fotografiile dvs. din Windows Phone, trebuie să încercați aplicația Windows Phone Sense the Color. Aplicația de fotografie vă permite să dezvălui doar culorile pe care le aveți în fotografiile dvs. Preferați doar culorile dintr-o floare să strălucească, în timp ce lăsați restul fotografiilor în alb-negru, Sense the Color poate face asta.

Sense the Color are o interfață de utilizator ușoară, abilitatea de a partaja imaginile editate în cadrul aplicației și este o modalitate creativă de adăugare a unei pic de pop fotografiilor tale. Deși nu m-ar deranja să văd- încă câteva instrumente de editare adăugate la aplicație, Sense the Color este o completare binevenită la biblioteca de fotografii Windows Phone.

Paginile principale

Sense the Color are câteva pagini principale care vă vor ghida către editor. Aveți o pagină de pornire cu opțiuni de a alege sau imagine din Pictures Hub pentru a o edita, de o lansare de aplicație pentru a edita o nouă fotografie și de a deschide un exemplu de imagine pentru a vă testa abilități de editare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult


Sentiți paginile principale de culoare

În plus, imagini o pagină de reluare care va afișa cele mai recente editate pentru acces ușor. Acest lucru este util atunci când trebuie să întrerupeți editarea (din orice motiv) și să reluați lucrurile de unde ați rămas.

Editarea paginilor

Când decideți asupra unei imagini de editat, aceasta va fi afișată în alb-negru. Instrumentele dvs. de editare aliniază partea de sus și de jos a previzualizării imaginii. În partea de sus a imaginii sunt trei butoane de control care vor anula sau reface o edita și vor deschide instrumentele de ajustare a culorii (nuanță, saturație și luminozitate).


Sentiți ecranele de editare ale culorii

În partea de jos a ecranului, veți găsi butoane de control pentru a mări / micșora imaginea, lansați instrumentul de vopsire, lansați instrumentul pensulă și lansați instrumentul de șters. Chiar deasupra acestor butoane de control se află un meniu cu trei puncte pe care puteți utiliza pentru o regulă modul în care măriți (potriviți ecranul, umplerea ecranului sau dimensiunea reală), setați toleranța periei și setați dimensiunea dimensiunii pensulei/radierei.

Pentru a dezvălui culoarea din imagine, alegeți fie instrumentul pensulă pentru a dezvălui zonă mari de culoare, fie instrumentul pensulă pentru a edita mai precis zonele cheie ale imaginii dvs. Dacă prost, puteți folosi butonul de anulare sau radiera pentru un proces invers.

Meniul cu trei puncte care este din dreapta rândului de jos al butoanelor de control vă oferă opțiuni de accesibilitate pentru a salva imaginea, a partaja imaginea sau a șterge complet ecranul. personalizare numele fișierului imagine, iar imaginile sunt salvate la o rezoluție de 960x720 pixeli.

Impresie generală

Sense the Color este modalitatea de utilizare a unei aplicații tehnice de culoare selectivă imaginilor tale. Mi-a plăcut capacitatea de a mări imaginile și de a reduce dimensiunea pensulei pentru a dezvălui doar culorile pe care le-ar putea să fie vizibile.


Simțiți eșanționul fără culoare

În timp ce Sense the Color este mai degrabă un editor foto special, nu m-ar deranja să văd un instrument de decupare adăugat la meniul butoanelor de control de pe ecranul de editare și opțiunea de a salva imaginea la o rezoluție mai mare. Ambele ar ajuta să ofere aplicației Windows Phone un pic mai puternic.

Sense the Color poate să nu satisfacă toate nevoile dvs. de editare, dar este o aplicație de fotografie Windows Phone la îndemână care vă va spori abilități creative. Există două versiuni de Sense the Color disponibile atât pentru Windows Phone 8, cât și pentru Windows Phone 7.x dispozitive.

Sense the Colour Free este acceptat de o persoană și adaugă un filgran în partea de jos a imaginii salvate. Sense the Color, care rulează în prezent $.99, nu are suport publicitar și scapă filigranul.

găsiți Sense the Color Free aici și Sense the Color aici (al doilea cod QR) în Windows Phone Store. Vă rugăm să cumpărați Windows Phone 7.versiunile x au un aspect diferit față de versiunea Windows Phone 8.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here