Recenzie Sennheiser GSP 300 Gaming Headset: O cască de gaming grozavă fără trucuri

Sennheiser este o companie cu o lungă moștenire de a produce hardware audio premium incredibil. Fiind cineva care a petrecut mult timp înregistrând și mixând sunet, eram destul de familiarizat cu produsele sale de bază, dar, desigur, nu eram conștient de aventură companii în spațiul căștilor de gaming până acum.

După ce am aflat despre seria de jocuri GSP de la Sennheiser, am fost nerăbdător să văd cum s-a descurcat compania pe această piață hiper-competitivă. Am petrecut mult timp cu căștile de gaming GSP 300 și am găsit.

Sunet curat și confort

Sennheiser GSP 300

Concluzie: Sennheiser GSP 300 este o cască solidă pentru gaming, cu sunet natural. Cu toate acestea, configurarea cablului este o mizerie, în special pentru jucătorii de consolă și mobil, iar toată experiența nu este ceva special.

Pro

  • Sunet cu sunet natural
  • Acustica închisă oferă o reducere excelentă a zgomotului
  • Ușoare și confortabile
  • Comutator de sunet încorporat în brațul microfonului

Contra

  • Cablul este o mizerie pentru jucătorii de pe consolă
  • Microfonul produce prea mult interval mediu
  • Designul simplu poate să nu fie interesant pentru unii
  • 99 USD pe Amazon

Cum este calitatea sunetului?

Sursa: Windows Central

Categoria GameNameXXX
Compatibilitate PC (cu brad - 2x3.5 mm) Consolă (cu brad - 3.5 mm) mobil (cu fir - 3.5 mm)
Raspuns in frecventa 15 Hz - 26 kHz
Proiecta Over-ear (acustica închisă)
Raspuns in frecventa microfonului 10 Hz - 15 kHz
Lungimea cablului 2.5m
Mufe de conector 2 x 3.5 mm / 1 x 3.5 mm (Adaptor combo audio PCV 05)
Dimensiuni căști 224 x 240 x 110 mm
Preț 99 USD

Pentru mine, cel mai important factor atunci când mă decid asupra unei noi căști este calitatea sunetului. Sennheiser și-a dovedit constant expertiza în acest domeniu prin furnizarea de drivere de înaltă calitate, cu intervale de răspuns la frecvență înaltă, iar căștile pentru jocuri GSP 300 continuă această tradiție.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Designul acustic închis al pernelor oferă un sunet solid care este izolat în mod natural de zgomotul extern de fundal. Cu toate acestea, cu un sunet mai natural decât alte căști de gaming de pe piață, am simțit că frecvențele extreme high-end și extreme low-end nu au fost la fel de interesante precum căștile precum HyperX Cloud II sau SteelSeries Arctis 5.

În jocurile de acțiune precum Gears of War 5 sau Modern Warfare, prezența exploziilor sau a împușcăturilor nu a avut exact același zgomot fizic cu care m-am obișnuit cu alte căști de gaming premium. Cu toate acestea, claritatea audio a rămas întotdeauna intactă, așa că distorsiunea care poate fi comună cu post-procesarea de a-ți alege un basului nu a fost niciodată o problemă pentru mine cu GSP 300. Sunetul clar a ajutat să păstreze sunetele subtile ca niște pași prezente în orice moment, ceea ce a asigurat că pot auzi întotdeauna când un inamic încercat să facă o să înainte furișă.

Cum este calitatea microfonului?

Sursa: Windows Central

Așteptările mele cu privire la calitatea microfonului cu căștile de gaming sunt adesea minime. Deși am fost plăcut surprins de microfoane impresionante în trecut, microfonul de braț inclus al GSP 300 nu este nimic de spus. Nu este groaznic în niciun caz, dar răspunsul agresiv la mijlocul lasă mult de dorit.

În joc, partenerii mei de cooperare puteau să-mi audă clar vocea și să-mi distingă comenzile, așa că nu va trebui să vă faceți griji că calitatea microfonului interferează cu sesiunile dvs. de joc, dar nu aș încerca să înregistrez nimic.

Cu toate acestea, există câteva caracteristici îngrijite. Ridicarea brațului dezactivează microfonul și există un buton de control al volumului pe partea dreaptă a setului cu cască, deși aceste caracteristici ar fi putut fi ușor de încorporat în cablu.

Cum arată și cum arată căștile?

Sursa: Windows Central Cablul lung de 8 picioare creează un pic de mizerie.

GSP 300 reușește să atinge un echilibru excelent între calitatea generală a construcției și greutatea produsului. De multe ori, căștile de gaming sunt masive și greoaie de purtat, așa că a fost înviorător să văd un design mai inspirat de studio aplicat la GSP 300. Fanii minimalismului vor aprecia simplitatea cadrului, dar oamenii care caută ceva mai aventuros sau cu caracteristici de joc mai tipice, cum ar fi lumini și accente RGB, ar putea fi dezamăgiți de estetică destul de benignă.

Cel mai mare defect de design al acestei căști constă în soluția de cablu confuză și dezordonată. În timp ce cablul de 8 picioare ar putea fi o opțiune bună pentru cei care joacă în principal pe computer, a devenit un fel de mizerie atunci când folosesc cu controlul meu Xbox One. De asemenea, necesită un volum 2x3.Adapter de 5 mm pentru a utiliza un singur standard 3.Mufă pentru căști de 5 mm, care în zilele noastre este doar o alegere ciudată.

Unii jucători ar putea să se uite dincolo de aceste plângeri relativ minore, dar mi-a fost imposibil să ignore cablul de șarpe de fiecare dată când încercam să folosesc setul cu cască cu un controler sau telefonul meu.

GSP 300 este confortabil de purtat??

Sursa: Windows Central

Confortul este un alt factor critic atunci când faceți o alegere de căști, deoarece acestea sunt adesea purtate ore și. Cu perne pentru urechi din spumă cu memorie și căptușeală moale pentru partea superioară a capului, GSP 300 rămâne confortabil chiar și în timpul sesiunilor prelungite de joc.

Deși nu port ochelari, recunosc că aceasta este o preocupare majoră pentru mulți jucători, așa că pentru a vedea dacă a trecut testul ochelarilor, am purtat niște rame fără prescripție medicală în timp ce foloseam setul cu cască. Sunt bucuros să raportez că, chiar și după ore de utilizare cu ochelari, experiența căștilor a rămas plăcută.

Dacă cumpărați Sennheiser GSP 300?

Sursa: Windows Central

În general, Sennheiser oferă un set de căști de gaming solid cu GSP 300. Sunetul cu sunet natural și cadrul ușor de făcut din aceasta o opțiune excelentă pentru cei care doresc un design simplu și un sunet curat. Așa cum este în prezent, cu siguranță aș recomanda acest lucru ca o opțiune excelentă pentru jucătorii de PC și jucătorii de consolă care doresc să treacă cu vederea cablul lung și 2x3 neplăcut.adaptor de 5 mm.

4 din 5

La un preț de vânzare cu amănuntul estimat de aproximativ 99 USD, există cu siguranță o siguranță puternică din partea unor produse precum HyXX și SteelSeries, dar dacă sunteți în căutarea unui set cu cască decent, fără trucuri pentru jucători, GSP 300 merită să luați în considerare. considera.

Design simplu, elegant

Sennheiser GSP 300

Sunet natural și confort de pernă

Cadrul strâns și ușor al acestei căști oferă un sunet clar și un confort de lungă durată. Este grozav pentru jucătorii cu înclinație spre minimalism.

  • 99 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here