Sekiro: Shadows Die Twice se lansează pe Xbox și PC

Sekiro: Shadows Die Twice este un joc de acțiune la persoana a treia de dezvoltare a aprecierii de la FromSoftware. FromSoftware este echipa din spatele jocurilor precum Bloodborne și Dark Souls, iar Sekiro: Shadows Die Twice este o abatere majoră în ceea ce privește cea mai bună vestire. Scopul tău este să-ți croiești propria cale inteligentă către răzbunare.

În Sekiro: Shadows Die Twice, intri în pielea protagonistului "lupului cu un singur braț", un războinic în dizgrație salvat din pragul morții unui devot misterios. Obligat să protejeze un tânăr lord care este descendentul unei linii de sânge străvechi, devii multor dușmani vicioși, inclusiv clanul „Ashina”. Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri, nici măcar moartea însăși.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocul este disponibil momentan pentru Xbox One și PC pentru 60 USD. Nu există un permis de expansiune disponibil pentru titlu și nu include microtranzacții. Dacă vă place experiențelor asemănătoare Dark Souls, asigurați-vă că verificați acest titlu pentru că este absolut spectaculos!

În recenzia noastră, am spus: „Este cu siguranță mai greu decât Dark Souls, dar sentimentul de satisfacție pe care îl simți după ce ai învins titani puternici este o recompensă în sine. Cu cât joci mai mult, cu atât devii mai puternic.„Versiunea Xbox One se află în prezent la 92 pe Metacritic, dar poate crește pe măsură ce apar mai multe recenzii.

Recuperează-ți onoarea

Sekiro: Shadows Die Twice

Începutul unei noi francize

În Sekiro: Shadows Die Twice, ești un războinic descărcat și desfigurat, salvat din pragul morții. Obligat să protejeze un tânăr lord care este descendentul unei linii de sânge străvechi, devii multor dușmani vicioși. Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri în căutarea periculoasă, nici măcar moartea însăși.

  • 60 USD la Microsoft Store
  • 60 USD pe Amazon

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here