Sekiro: Shadows Die Twice se lansează în martie, precomandă aici”,

La E3 2018, Microsoft a prezentat Sekiro: Shadows Die Twice în parteneriat cu Activision. Jocul este dezvoltat de creatorii Dark Souls, FromSoftware și arată unic și intrigant.

La Gamescom 2018, editorul a dezvăluit că Shadows Die Twice va ajunge pe Xbox One și alte platforme pe 22 martie 2019. Compania a confirmat că jocul va fi îmbunătățit pentru Xbox One X. În afară de asta, a fost dezvăluită o ediție de colecție care include câteva monede și o statuie.

Un mecanic principal în Shadows Die Twice este brațul protetic aparținând protagonistului „lupului cu un singur braț”. Îl poți reconstrui pentru a debloca mișcări noi, cum ar fi un atac puternic de încărcare. În centrul jocului este lupta cu sabia și „învierea”. Învierea menține acțiunea să curgă pentru că poți reînvia la oprire.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Steve Young, Chief Revenue Officer la Activision, a adăugat „Abia așteptăm ca fanii să pună în sfârșit mâna pe Sekiro: Shadows Die Twice. Fanii vor avea un gust din multiplele instrumente disponibile pentru brațul protetic shinobi săptămâna aceasta la Gamescom și vor putea să se cufunde pe deplin în lumea brutală și întunecată din Sengoku Japonia din 1500 când jocul va fi lansat."

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here