Sefree Apollo este o clonă de Surface Studio mai accesibilă, iar acum este live pe Kickstarter

Ce trebuie sa stii

  • Sefree Apollo este o nouă clonă Surface Studio și este acum live pe Kickstarter.
  • PC-ul imită factorul de formă al Surface Studio 2 în timp ce oferă un ecran tactil 4K și grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
  • Susținătorii timpurii pot obține un Sefree Apollo de la 1549 USD.

Surface Studio 2 de la Microsoft este un PC atractiv, mai ales pentru creatori, dar vine cu un preț ridicat. Sefree Apollo are un design similar cu Surface Studio 2, dar are un cost mult mai mic. Apollo este acum live pe Kickstarter, iar primii susținători pot primi cel mai accesibil model pentru 1549 USD, adică aproximativ jumătate din prețul Surface Studio 2. Există, de, o opțiune de cumpărare a unui Sefree Apollo care este doar un monitor pentru 799 USD.

Sefree Apollo este în multe privilegii sau clonă Surface Studio 2. Are o bază pentru PC atașată la un afișaj care se poate roti între 95 și 15 grade. Ecranul tactil este 4K (3.840 x 2160) și este disponibil fie în opțiuni de 27 de inchi, fie de 32 de inchi. Funcționează și cu un stylus, trebuie să utilizeze un anumit stylus de la Sefree.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apollo este disponibil cu un procesor Intel Core i5-8350, fie cu un procesor Intel Core i7-8550U. De asemenea, vine cu până la 512 GB de stocare SSD și până la 2 TB de stocare pe HDD. poate alege să aibă până la 32 GB RAM, și poate rula pe grafică integrată sau pe un NVIDIA GTX 1050 TI. Apollo are camere frontale, nu parți să accepte Windows Hello.

Sefree Apollo este acum live pe Kickstarter. Versiunea Intel Core i5 de 27 de inchi este disponibilă pentru 1.549 USD. Există mai multe opțiuni care variază până la versiunea Intel Core i7 pentru 2.599 USD. Sefree Apollo vine cu un stylus, tastătură și mouse.

Ca și în cazul oricărei campanii Kickstarter, ar trebui să faceți dovadă de diligență înainte de a susține un produs.

Data estimată de livrare este decembrie 2019. Dacă puteți alege ceva mai devreme, consultați lista noastră de alternative pentru Surface Studio 2.

Un multifuncțional flexibil mai accesibil

Apollo liber

O clonă Surface mai accesibilă.

Acest computer all-in-one are o balamă care vă permite să vă repoziționați afișajul și vine cu o tastatură și un mouse.

  • De la 1.549 USD la Kickstarter

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here