Asigurați-vă afacerea cu aceste instrumente Dell

Menținerea în siguranță a tehnologiei companiilor dvs. ar trebui să fie prioritate de top, dar implementarea unei securități decente poate fi dificilă. La urma urmei, există o mulțime de produse care pretind că vă păstrează tehnologia în siguranță, dar chiar nu fac atât de mult. Aici intervine Dell Technologies. Compania oferă o gamă de oferte pentru produse și dispozitive de securitate pentru afaceri. Deci, dacă conduceți o afacere și cumpărați să o asigurați, ofertele Dell Technologies merită luate în considerare. Consultați mai jos cele mai bune oferte de la Dell Technologies la produse de securitate.

  • Securitate hardware la un buget redus: SonicWall SOHO 250
  • Un laptop mai sigur: Vostro 14 5490 Small Business Laptop
  • Securitate laptop la un preț mic: Descărcați dispozitivul McAfee Total Protection 5
  • Păstrați camera de tehnologie în siguranță: camere de supraveghere în rețea EZVIZ C3Wn
  • Securitate de înaltă performanță: dispozitiv de securitate SonicWall TZ400
  • Data de backup: DiskImage Professional Edition

Securitate hardware la un buget redus: SonicWall SOHO 250

Alegerea angajaților

SonicWall SOHO 250 este perfect pentru organizațiile mici și mijlocii care doresc să se asigure că tehnologia rămâne bună și sigură. Cu detectarea amenințărilor de mare viteză și mai multe funcții de rețea, SOHO 250 raporturi calitate-preț excelent.

300 USD la Dell

Un laptop mai sigur: Vostro 14 5490 Small Business Laptop

Dacă sunteți în căutarea pentru unele laptopuri, merită să luați în considerare unul care vine cu funcția de securitate din cutie. Acest laptop vine cu un abonament de 12 luni la McAfe Small Business Security, plus că oferă performanțe bune și o construcție solidă.

799 USD la Dell

Securitate laptop la un preț mic: Descărcați dispozitivul McAfee Total Protection 5

S-ar putea să garanteze securitatea de vârf fără a fi nevoie să cumpărați un laptop nou, caz în care merită să descărcați McAfee Total Protection 5. Acest software de securitate antivirus premiat, împreună cu suport pentru mai multe dispozitive și chiar și un manager de parole încorporat.

29 USD.99 la Dell

Păstrați camera de tehnologie în siguranță: camere de supraveghere în rețea EZVIZ C3Wn

Securizarea locației tale fizice este de asemenea importantă, iar această cameră de securitate poate ajuta să faci asta. Camera oferă o conexiune fiabilă datorită antenelor sale duble, plus rezistentă la temperatură, astfel încât să poată avea nevoie de exterior, chiar dacă este necesar.

69 USD.99 la Dell

Securitate de înaltă performanță: dispozitiv de securitate SonicWall TZ400

Dacă este o securitate mică, SonicWall TZ400 este calea de urmat. Cu inspecția traficului în toate porturile și accesul securizat SSL VPN nativ, acest dispozitiv de securitate vă va menține siguranța în toată activitatea din rețea.

1.397 USD.99 la Dell

Data de backup: DiskImage Professional Edition

Păstrați fișierele esențiale pe computerele dvs? DiskImage Professional Edition vă va ajuta să faceți copii perfecte ale hard disk-urilor, inclusiv aplicații, fișiere și setări. Apoi, dacă se întâmplă ceva, puteți restabili cu ușurință computerul la starea anterioară.

39 USD.95 la Dell

Securitate mai bună la un preț accesibil

Dacă sunteți profesionist IT sau proprietar de afaceri, aceste produse ar trebui să vă ajute să vă asigurați afacerea mult mai ușor. De la produse de securitate hardware, cum ar fi SonicWall TZ400, la securitate software precum McAfee, fiecare dintre aceste produse poate juca un rol diferit în menținerea securității.

Nu ați găsit tocmai ceea ce căutați? Mergeți la magazinul Dell pentru mai multe.

Am creat acest conținut ca parte a unui parteneriat plătit cu Dell Technologies. Conținutul acestui articol este complet independent și reflectă exclusiv opinia noastră editorială.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here