„Secretele Minecraft” este o nouă serie lunară pe YouTube,

Sursa: Mojang Studios | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • Minecraft îi place să interacționeze cu comunitatea prin diverse mijloace, inclusiv mai multe seriale de comedie YouTube.
  • Se pare că „How We Make Minecraft” va fi retras în favoarea unei serii cu totul nu care vă va veni în curând: „The Secrets of Minecraft”."
  • Seria prezinta naratorii din „Cum facem Minecraft” și „10 lucruri pe care nu le știai despre Minecraft”."
  • După cum sugerează și numele, „The Secrets of Minecraft” va discuta diverse detalii și fapte ascunde despre cel mai mare joc din lume.

Minecraft se descurcă bine de unul singur, dar Mojang Studios adora să se conecteze la comunitatea mai largă Minecraft cu o prezență puternică în rețelele sociale. Acestea includ o multitudine de seriale YouTube legat de Minecraft, cel mai recent culminând cu seria „10 lucruri pe care nu le știai despre Minecraft” și „Cum facem Minecraft”. Astăzi, Mojang a dezvăluit care va fi următorul lor serial informativ și plin de umor pe YouTube: „Secretele Minecraft.„Există chiar și un trailer linistit pentru a explica despre ce va fi serialul.

Naratorii din cele două serii anterioare YouTube ale lui Mojang revin și se pare că co-găzduiesc această nouă linie de videoclipuri, care a dus deja la o dinamică interesantă (între un personaj Minecraft deprimat și un computer impertinent)?). În ceea ce privește despre ce va fi „Secretele Minecraft”, totul este în nume. Seria va arunca sau privirea mai atentă asupra unora dintre secretele și detaliile mai bine păstrate ale Minecraft, care ar trebui să fie destul de interesante.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Secretele lui Minecraft” va fi o serie lunară pe YouTube și se pare că va veni destul de curând. Abia așteptăm să vedem ce fel de subiect va acoperi serialul. Dacă sunteți încântat să vizionați noile videoclipuri, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune produse, jucării și cadouri Minecraft. De asemenea, puteți consulta ghidul nostru suprem despre actualizarea Caves and Cliffs pentru toate informațiile despre cea mai recentă actualizare pentru Minecraft.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

  • 30 USD la Microsoft (Xbox Starter Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows Starter Collection)
  • 30 USD pe Amazon (Colecția PlayStation Starter)
  • 30 USD pe Amazon (Switch)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here